JP Racing på podiet i Klovborg

Driverteamet Jan Petersen og Finn Thomsen fra JP Racing deltog i lørdags i et rally omkring Klovborg, syd for Ikast i deres VW Polo super 2000 rallybil. Her blev det til en klassesejr og en

11. oktober 2017, 07:00
Det blev til en klassesejr og en femteplads totalt, da JP Racing forleden deltog i et rally ved Klovborg.privatfoto

- Teamet kørte løbet som højfartstræning forud for sidste løb i DM serien i rally og selvom der var tale om træning sker der et eller andet, når man får en hjelm på hovedet, et rat i hånden og så vil man bare vinde, fortæller Jan Petersen.

Det gik da også godt for teamet, der formåede at køre med i toppen hele dagen trods styrtende regnvejr og med en vis sikkerhedsmargin.

- Vi havde vores næsten sædvanlige kamp med Rasmus Sørensen om fjerdepladsen, men på næstsidste prøve pressede vi lidt for hårdt og kom ganske lidt udenfor vejen ikke noget der koster synderligt, men vi fik fælgene fyldt med jord og måtte køre resten af løbet med en bil, der rystede helt vildt, så vi er godt tilfredse, trods alt.

Bilen kørte ellers uden problemer, så når vi lige får tømt fælgene for jord glæder vi os til DM 5 i rally, der afvikles 4 - 5 november med hovedbase i Kjellerup, slutter Jan Petersen.