Stoholm Håndbold efterlyser hjælpere til "Kvindefims"

Håndboldafdelingen i Stoholm IF arrangerer sammen med run-in-viborg.dk dette års udgave af det utraditionelle kvindeløb »Kvindefims«.

26. maj 2013, 12:58
Per Laursen, Allan Pedersen og Anne-Grethe Nielsen

 37 poster, hjælpere, mad, musik, sponsorer. Og så er der lige alt det andet.

Tjeklisten er lang for Anne-Grethe Nielsen og Per Laursen, begge Stoholm håndboldafdeling. Sammen med Rolf Bücking fra run-in-viborg.dk er Stoholm Håndbolden for andet år i træk med til at arrangere konceptløbet »Kvindefims«, som lørdag den 15. juni afvikles med start fra Viborg Atletik Stadion.

Det er hårdt arbejde, men sjovt at trække et sådant løb i tøjet. Udover morskaben er håbet at slutresultatet blive en pæn sum penge for anstrengelserne til den lokale håndboldafdeling..

- Vi er medarrangører med 50%, hvilket betyder, at vi er sikret halvdelen af overskuddet ved løbet. Vi er garanteret et minimumsbeløb, men økonomisk vil det være godt, hvis vi ender på 200 kvinder ved dette års »Kvindefims«. Og det tror jeg også på, at vi når, fortæller Anne-Grethe Nielsen, i daglig tale kun kendt som »Tulle«.

Både »Tulle« og Per Laursen sad indtil fornylig i håndboldbestyrelsen men trak sig ved generalforsamlingen. Nu arbejder de sammen med den nye bestyrelse om løbet, hvor den nye næstformand Allan Pedersen, har planer om at være blandt hjælperne fredag eller på selve løbsdagen, lørdag.

Mangler hjælpere og sponsorer

- Den største udfordring lige nu er at få posterne bemandet og finde tilstrækkeligt med hjælpere. håber at kunne finde fleste af dem i vort eget lokalområde. Hjælperne får gratis aftensmad, de deltager i festen efter løbet - og så får de det sjovt, fortæller de tre håndboldfolk.

- Vi prøver i det hele taget at trække så meget på lokale kræfter som muligt. Det gælder også de erhvervsdrivende, som også gerne skulle have noget ud af det her...

Ambitionen er, at »Kvindefims« på sigt skal finde sted i denne del af kommunen. Håndboldafdelingen er på skarp udkig efter et egnet lokalt, naturområde og har flere muligheder i kikkerten. - Vi arbejder på det. Men områdeog faciliteter skal afstemmes med økonomien. Det løber hurtigt op, fortæller Tulle.

Har man lyst til at give en hånd med ved »Kvindefims« - mand som kvinde - , kan man kontakte Tulle på 20 14 88 64