Stoholm-atlet vestdansk mester

Sarah Bahat fra Stoholm blev i weekenden Vestdansk mester i mangekamp blandt de 14-15 årige piger.

27. maj 2013, 12:41
Sarah Bahat (tv) blev Vestdansk mester i mangekamp i weekenden.

Den bedste 7-kæmper i Jylland og på Fyn blandt de 14-15-årige piger er Sarah Bahat fra Stoholm Atletik. I weekenden blev hun Vestdansk mester i mangekamp. Samtidig opnåede hun en placering som nummer to på den samlede resultatliste for Øst og Vest.

Både øst og vest mesterskaberne i mangekamp blev afviklet i Roskilde henover lørdag og søndag.

 Allerede efter første øvelse, 80 m hæk, lagde Sarah sig i spidsen i forhold til sine konkurrenter fra Vest - en føring hun holdt og øgede i løbet af stævnet. Hun gennemførte hækken i tiden 13.90. Også 200 m distancen forløb udemærket i tiden 28.92,Herefter gjaldt det kugle, hvor Sarah stødte under sin egen personlige rekord med et stød på 9.34 m. Sidste øvelse lørdag var højdespring, som hun vandt foran både Øst og Vest-deltagere med et spring på 1.57.

Alt i alt havde Sarah samlet 2.740 point i de fire discipliner på den første dag, hvilket bragte hende på første pladsen for Vest

Mens søndagen i Midtjylland bød på strålende solskin, var vejret i Roskilde vådt og blæsende. For atleterne, som havde besvær med at holde sig varme til de mange øvelser, betød det generelt præstationer under deres bedste. Det gjaldt også for Sarah, som lagde ud med et spring på 4.49 m . Dernæst kastede hun spyd på 27.64 m. Sidst gjaldt det 800 m distancen. Sarah vandt løbet i tiden 2.33.93. I alt havde hun nu 4232 point, og hun var dermed vinder for Vest, men var også rykket op på andenpladsen på den samlede resultatliste for Øst og Vest.

Også 15-årige Sofie Dahl fra Stoholm Atletik deltog i mangekamp-stævnet for de 16-17-årige piger. Sofie kunne på grund af sygdom søndag ikke gennemføre sidste disciplin, 800 m løbet, og uden nogen point fra denne disciplin rakte det ikke til en top-placering. Sofie havde dog en rigtig fin første dag, blandt andet vandt hun både kuglestød og spydkonkurrencen.