Kvindeløb med mandehørm

Er du kvinde, kan du lide at blive beskidt og udfordre dig selv? Så får du chancen ved koncept-løbet "Kvindefims" den 15. juni i Viborg.

28. maj 2013, 13:56
"Kvindefims" er et anderledes, hårdt og sjovt løb for kvinder. Stoholm Håndboldafdeling er medarrangør og håber på mange kvindelige deltagere fra Fjends-området (Arkivfoto).

"Kvindefims" er det utraditionelle navn på det koncept-løb for kvinder, som for andet år i træk afvikles i Viborg men med Stoholms Håndboldafdeling som en vigtig medspiller

Bag løbet står Stoholm Håndboldafdeling og Rolf Bücking fra run-in-viborg. Arrangørerne fortæller selv om nogle af de sjove udfordringer, der møder deltagerne undervejs.

 - Kvindefims er hårdt, anderledes og sjovt. Det er et løb skabt til kvinder, der elsker bakker og stier. Og til kvinder, der synes, det er fedt at blive beskidt og udfordre sig selv. Du puster og sveder. Du får sorte mudderklatter på tøjet og dine ben syrer til. Men du løber bakke op og ned....

Der er tale om en 7 kilometer rute, afmærket som trail. Der løbes på naturstier, græs og grusstier og undervejs møder kvinderne ikke mindre end 37 poster, hver med sin udfordring. Der løbes ikke på tid men til gengæld lover arrangørerne masser af gode udfordringer.

- Uden at ville røbe for meget, så indgår der noget med træer, reb, mudder, ulækre containere, ild og vand, fortæller Anne-Grethe (Tulle) Nielsen og Per Laursen fra Stoholm Håndboldafdeling.

De to er for andet år i træk dybt involverede i planlægningen og afviklingen af løbet, hvor omkring 110 kvinder sidste år tog imod udfordringerne. I år håber man at nå op på 200 kvinder. Og gerne rigtig mange fra Fjends-området.

Der er start fra Viborg Atletik Stadion lørdag den 15. juni sidst på dagen. Når løbets udfordringer er forceret er der dømt pige-komsammen med stegte ølben, Viborg-Øl og fest til den lyse morgen i teltet.

Du kan tilmelde dig via hjemmesiden kvindefims.dk