Indianere i skoven i Knudby

I en skov ved fjorden i Knudby har der de seneste uger lydt nogle høje indianer-lyde. De er kommet fra børnene i Mathildes Børnehus. De har nemlig været indianere de seneste uger. Og de har h

22. juni 2012, 09:43

Mathildes Børnehus i Knudby har som de fleste andre daginstitutioner temaer ind imellem. Og i øjeblikket har temaet altså været indianere. Og det kan nok være, at børnene er gået op i det med liv og sjæl.

Alle børnene har lavet en dragt, hvor der på ryggen står både deres eget navn og deres indianer-navn. De har også lavet halskæder og hovedpynt med fjer. Medhjælper fra børnehuset Rikke Andreasen står bag temaet, som hun kalder en succes. Børnene har været meget engagerede og har nydt turene op til indianer-boligen i skoven.

Fjends Folkeblad drog med børnene fra børnehuset op til indianer-boligen på den sidste dag med godt vejr i denne omgang. Og det var en flok meget ivrige og glade børn, der gik den lange tur til skoven, og de havde masser af sjove indianer-lege i skoven. Blandt andet legede de, at de stegte en bison-okse over bål. De dansede og sang også rundt om totem-pælen.

Klik her for at se flere billeder