Vinder fra Hagebro Grill videre til DM-finale i hotdogsspisning.

Jørgen Jensen fra Daugbjerg er videre til DM-finalen i hotdogsspisning den 15. juni.

03. juni 2013, 15:05
Jørgen Jensen

Sveden perlede og spændingen var intens,da Jørgen Jensen fra Daugbjerg lørdag eftermiddag ene mand tyggede sig gennem sin egen og en tidligere modstanders præstationer, når det gælder hotdogsspisning.

Hagebro Grill er med i pølsevognskæden Steff's Place, der over hele landet har holdt indledende runder for DM i hotdogsspisning i maj måned. Her har pølseglade mennesker dystet i at spise flest mulige hotdogs på en halv time. I Hagebro stod Jørgen Jensen og modstanderne Michael Karup og Bjørn Honoré, begge Vinderup, lige med hver 12 fortærede hotdogs.

Lørdag var der dømt omkamp, hvor Jørgen og Michael skulle forsøge at slå deres egen tidligere rekord. Michael Karup var dog ifølge konkurrence-reglerne i forvejen automatisk kåret til vinder, så medmindre Jørgen kunne spise sig op på 13 slags af de grillstegte med tilbehør var det Michael, der stod som den lokale vinder.

Jørgen tog dog udfordringen op, men måtte efter den halve time lægge resterne af hotdog nummer 13 fra sig.

Men heldet kommer alligevel til den der er tålmodig.

Michael Karup har efterfølgende måttet trække sig fra konkurrencen af personlige grunde og dermed er Jørgen Jensen kåret som den lokale vinder. Han er ovenikøbet blandt landets10 bedste hotdog-spisere, og skal derfor deltage i finalen i i Silkeborg den 15. juni. Vinderen får en rejse til New York.

I Hagebro Grill har 31 personer deltaget i konkurrencen og tilsammen sat 270 hotdogs til livs.