Socialdemokraterne i Skive klar med kandidaterne

Socialdemokraterne i Skive kredsen valgte mandag aften på et opstillingsmøde kandidaterne til kommunalvalget i Skive. Tidligere borgmester Per Jeppesen er ikke på listen.

04. juni 2013, 12:51
Kandidater

Eks-borgmester i Skive Kommune Per Jeppesen er ikke på listen over kandidater til kommunevalget i november i Skive Kommune.Det står klart efter opstillingsmødet mandag aften, hvor 18 kandidater kom på plads. Det har ellers været uvist, hvorvidt Per Jeppesen ville vælge at stille op til det kommende kommunalvalg.

Socialdemokraternes borgmesterkandidat, Ole Priess, er tidligere valgt ved en afstemning blandt alle medlemmer. Dermed er der foretaget et generationsskiftet.

- Vi er glade for at kunne præsentere de øvrige kandidater, hvor der også er nye kræfter på vej, men også meget politisk rutine, hvor blandt andet hele den nuværende byrådsgruppe genopstiller, dog med en enkelt undtagelse, fortæller kredsformand og byrådsmedlem Peder Christensen..

Kandidaterne er opstillet sideordnet på stemmesedlerne, så det udelukkende er antallet af personlige stemmer, der afgør, hvem der bliver valgt ind i det nye byråd. Derfor er kandidaterne - med undtagelse af borgmesterkandidaten - opstillet efter alfabetisk orden efter fornavn.

På listen finder man her fra lokalområdet vest for Skive Svend Aage Madsen fra Højslev