Et skulderklap til en lokal frivillig

Energiselskabet Eniig vil med Årets Skulderklap igen i år påskønne de mange ildsjæle, som gennem deres frivillige arbejde gør en kæmpe forskel i de lokale klubber og foreninger.

11. april 2018, 13:45
Masser af frivillige fra lokalområdet har sørget for, at de har kunnet tage nye klubfaciliteter i brug hos Ans Søsport

Det lokale sports-, forenings- og kulturliv er afhængig af, at der er lokale ildsjæle, som på trods af travlhed i hverdagen altid er klar til at give en hånd med efter fyraften, i weekender og i ferier. Det ønsker Eniig at skabe større opmærksomhed om, og uddeler derfor Årets Skulderklap 2018 til fem frivillige personligheder, som udfører et stort stykke arbejde i lokalområdet. Hvert skulderklap suppleres med 10.000 kr. til modtageren og 5.000 kr. til den klub eller forening, hvor han/hun har sit daglige virke.

For at komme i betragtning til Årets Skulderklap skal man indstilles. Det kan være af kolleger, medborgere, klubkammerater eller andre, som har bemærket, at her er der en person, som gerne tager en ekstra tørn for fællesskabets skyld.

Så kender du en, som fortjener et ekstra skulderklap, så kan du indstille en kandidat til Årets Skulderklap 2018 på selskabets hjemmeside.

Sidste frist for indstilling er den 1. maj 2018.