Ny legeplads i Stoholm klar til brug

Lørdag den 15. juni er der indvielse af den nyrenoverede legeplads ved Iglsøvej i Stoholm.

07. juni 2013, 13:11
legepladsen ved Blomsterbakke-kvarteret i Stoholm

Lørdag den 15. juni er der indvielse af den nyrenoverede legeplads ved Iglsøvej i Stoholm. Her inviterer Beboerforeningen Blomsterbakken alle byens børn og deres forældre med til indvielse.

Legepladsen har fået helt nye, institutionsgodkendte legeredskaber, som de små børn kan tumle sig i.

- Stort set alle tidligere redskaber er væk. De fleste blev solgt på auktion og det gav lidt penge, men ellers har vi fået 122.500 kroner fra Viborg Kommunes fornyelsespulje samt 6.300 fra Lions Club Fjends, og det dækker de fleste af udgifterne til den nye legeplads, fortæller Helle Kristensen, formand for Beboerforeningen

Hun håber, at mange af byens børn har lyst at være med ved indvielsen.

- Find saksen frem og tag mor og far i hånden og hjælp os med at klippe den røde snor og med at finde et navn til området, lyder opfordringen.

Samme dag er der også et børneloppemarked ved pladsen. Her kan byens børn lave deres egen bod og sælge brugt legetøj. Sidst men ikke mindst blilver der et rigtigt hekseværksted, hvor børn og barnlige sjæl kan fremstille hekse til årets Skt. Hansbål.

Helle Kristensen fortæller, at beboerforeningen også har planer om at lave en multibane for de større børn på det grønne område ved siden af legepladsen.