Mange lagde vejen forbi Løgstrup Lokalarkiv

Da Løgstrup Lokalarkiv forleden havde inviteret til formel åbning af Arkivet kom knap 100 borgere forbi for at besigtige de nye, renoverede lokaler og for at se de tilgængelige materialer.

11. maj 2018, 14:20
Knap 100 interessede kiggede forbi for at se de nye, renoverede lokaler på Vordevej i Løgstrup Foto: Privatfoto

- Der var rigtig mange positive tilkendegivelser fra de besøgende, som er glade for, at Løgstrup har fået sit eget arkiv, hvor man kan modtage og opbevare arkivalier samt betjene borgerne, fortæller Gudrun Bjerregaard fra arkivet.

Der var blandt andet stor interesse for at se de udstillede konfirmationsbilleder, avisudklip, scrap-bøger, jubilæumsskrifter og protokoller, samt gamle og nyere fotos med mere fra Løgstrup.

En del af billederne var scannet og blev fremvist som et diasshow på en storskærm, og de optagne videoer af ældre, som fortæller om deres liv, kunne ses og opleves i sin fulde længde.

- Publikum gav sig god tid, og billedmateriale gav anledning til hyggesnak og nysgerrighed, fortæller Gudrun Bjerregaard.

På selve dagen afleverede en borger fotos, og fik ved samme lejlighed nogle af de tilstedeværende til at hjælpe med at sætte navne på billederne.

Historiegruppen har allerede modtaget værdifuldt materiale, men har man fotos eller andet materiale liggende både fra den ældre men også nyere tid i Løgstrups historie af generel interesse, er man velkommen til at kontakte Arkivet, fortæller Gudrun Bjerregaard.