Stoholm Håndbold mangler stadig spillere

Håber på, at mange vil møde op til første træning

18. maj 2018, 08:00
Stoholm Håndbold søger stadig spillere, der har lyst til at jagte sejre i 1. division.

 Tirsdag aften er der første træning for Stoholm Håndbold. Og det er ganske spændende, hvem der dukker op. For efter Stoholm Håndbold pludselig fik lov at blive i 1. division efter HC Midtjyllands konkurs, så har det kogt i kulissen i den lokale klub:

- Vi kæmper en kamp, og det er ikke den nemmeste, siger sportschef Carsten Andersen, der håber på, at man ender op med 25-28 mand, der skal til for at stille med både første- og andet-hold.

Stoholm Håndbold mistede en del spillere, da nedrykning til 2. division så ud til at blive en realitet næste sæson: Tre spillede stoppede med håndbold og 5-6 andre havde allerede lovet sig væk til andre klubber, da det pludselig stod klart, at Stoholm alligevel skal spille i 1. division i den kommende sæson.

Carsten Andersen har i øjeblikket aftale med 12-13 spillere og yderligere nogle stykker har vist interesse. Han håber på, at det lykkes at få skabt fuldt hold. Måske er der nogle, som ikke får spilletid i deres klubber, som har lysttil at få spilletid i 1. division.

For Carsten Andersen står en ting dog klart:

- Hvis vi skal have et hold i 1. division på længere sigt, så skal vi være kontrakt-klub. På den måde får vi muligthed for eksempelvis at leje spillere i ligaen, som måske ikke får nok spilletid. Så plejer liga-klubberne gerne at ville leje dem ud billigt. Og det skal vi kunne, siger Carsten Andersen, der fortæller, at man i Stoholm IF i øjeblikket taler om, hvorvidt man skal være kontrakt-klub:

- Og her mener jeg ikke, at vi skal give hverken 50.000 eller 60.000 kroner til spillere. Det kan økonomien i en klub som Stoholm ikke holde til. Men det er nødvendigt, at vi kan leje spillere, hvis vi skal klare os mere end en enkelt sæson i 1. division, siger sportschefen.

Træner-situationen i klubben har løst sig. Her bliver det Allan Kjær som træner og Torben Simonsen som assistenttræner - og det skal nok blive godt, lover Carsten Andersen.