Bedst når det gælder

25. juni 2012, 13:44
Sparkær sikrede endnu en sæson i serie 3

Bedst når det gælder

Dette citat kan man meget vel bruge om Sparkær i dette forår, for da det endelig gjaldt overlevelse i serie 3, leverede holdet den bedste indsats i turneringen. 3-2 over Herrup og Sparkær klarede selv opgaven. At Højslev Kirkeby så samtidig tabte i ØK er i den sammenhæng ligegyldigt, for det giver trods alt mere tro på fremtiden, at man selv kan klare skærene.

Og som kampen forløb er der grund til lidt optimisme igen, for Herrup var ikke et hold, der kom og »lagde sig ned«. De startede da også klart bedst uden at være farlige for alvor. Men Sparkær-spillerne var klar og tændte fra start til slut, og som halvlegen skred frem kom de længere frem. Efter den halve time bragte Patrick Nielsen hjemmeholdet i front, da han resolut sparkede bolden i mål på en fin fremlægning.Det gav et par yderligere chancer, men efter 35. min. fik gæsterne udlignet efter lidt klumspil, hvor bolden ikke blev sparket væk. Bjarne Have fik dog mulighed for at sende sit hold til pause med en 2-1 føring, men helt fri tæt på mål sendte han bolden over.

Efter pausen var det igen Herrup, der lagde pres på, og der kom lidt bange anelser, da de efter 20. min. bragte sig på 2-1 efter et indlæg fra højre. Men heldigvis kom udligningen kort efter, da Bjarne Have headede et hjørnespark fra anfører Daniel Brøns i nettet. Samme Have havde efterfølgende flere store muligheder, men godt målmandsspil og lidt manglende skarphed hindrede flere scoring fra hans fod.

Til gengæld var Mathias Andersen skarp på et flot oplæg fra Christoffer Sørensen med et kvarter igen, da han løb fra forsvaret og udplacerede målmanden. Herefter var der flere oplagte muligheder, også et par til Herrup, men Kresten Rind i målet viste her, at han godt kan det der mellem stængerne.

Så alt i alt en opløftende afslutning at gå på sommerferie på for både spillere og træner Claus Højgaard, der var glad og tilfreds efter kampen. - Det var en fornøjelse. I dag var vi der og alle var klar fra start, og så kan vi altså godt spille med i serie 3. Det er jeg sikker på, vi kan efter ferien, hvis vi siger til os selv, at det skal være med den indstilling, vi går ind til kampene, lød det fra Sparkær-træneren.

Set udefra er det svært at fremhæve nogen, for alle ydede det, de kunne i dag. Det var dog tydeligt, at anfører Daniel Brøns viste vejen med en stor arbejdsradius og mange fine oplæg.

-hp