SIF sluttede med storsejr

25. juni 2012, 13:59
Stoholm IF sluttede af i suveræn stil, da holdet lørdag eftermiddag besejrede Team Spøttrup med hele 5-1 på Karlsen Arena

Fodbold - serie 3 for herrer

Stoholm IF - Team Spøttrup 5-1 (3-0)

Målscorere for SIF: Henrik Thøgersen, Steffen Olesen, Morten Bigum, Emil Rauff og Flemming Bennedsgaard

 Stoholm IF sluttede af i suveræn stil, da holdet lørdag eftermiddag besejrede Team Spøttrup med hele 5-1 på Karlsen Arena. Dermed slutter mandskabet på en absolut godkendt 2. plads med hele ni point ned til Herrup på 3. pladsen. I efteråret 2011 blev det også til en stensikker 2. plads - dengang med hele ti point ned til Ørslevkloster på 3. pladsen, men modsat efteråret - hvor der var spænding om oprykningen stort set frem til allersidste minut - så har foråret ikke været helt intenst, hvad spænding angår.

SIF'erne tabte nemlig tidligt i turneringen hjemme til FS Vestthy, og da det kort efter også blev til et hjemmebanenederlag til Herrup, så var 1. pladsen langt væk. Udekampen mod FS Vestthy blev også tabt, og derfor må det siges at være helt fortjent, at thyboerne tager billetten op i serie 2.

Men fjandboerne har selv hentet 11 sejre (hvoraf de to dog er kommet på skrivebordet på grund af et manglende hold), og målscoreren er så fin som 48-18.

Kampen i lørdags var hurtigt afgjort, for SIF'erne førte allerede ved halvtid med 3-0 på mål af Henrik Thøgersen, Steffen Olesen og Morten Bigum i nævnte rækkefølge. I 2. halvleg øgede Emil Rauff og topscorer Flemming Bennedsgaard, inden sallingboerne fik reduceret i slutfasen.

Spændende bliver det nu at se kredsinddelingen til efterårets serie 3 - her er der stor mulighed for en meget lokal pulje.

Dermed kan Morten Groths tropper gå på en velfortjent sommerferie, inden det går løs med den 30. udgave af Fjends Cup. Her må SIF'erne - trods den gode forårssæson - nok erkende, at favoritværdigheden er hos Skals (netop oprykket til serie 1) og Ravnsbjerg (fik 2. pladsen i serie 2), men Morten Groth og co. vil sikkert gerne skrive sig ind i historiebøgerne som det første hold nogensinde, der når fem finaler i træk.

AJ