Købmanden i Sparkær stopper

21. november 2018, 08:59
Efter godt to år som købmand i Sparkær har Brian Nielsen nu opsagt sin stilling med udgangen af februar 2019. Foto: Henrik Bagge

SPARKÆR De skal i gang med at lede efter en ny købmand i Sparkær.

Det står klart, efter Brian Nielsen har opsagt sin stilling som købmand med udgangen af februar måned 2019.

Det fremgår af et opslag, Brian Nielsen lavede på sin facebook-profil mandag aften. Her skriver han blandt andet:

»Efter mange overvejelser og gode samtaler med min familie og venner, har jeg fra dags dato besluttet at opsige min stilling som købmand i Sparkær.

Godt 2 år hvor jeg har mødt og haft fantastiske mennesker omkring mig. Jeg har opbygget et stærkt netværk og fået nye venner for livet, som jeg er yderst taknemlig for.

Det har været en fornøjelse at være med til at genåbne butikken efter 5 års butiksdød i byen. Vi er kommet langt, rigtig langt. Nu må nye kræfter trække den det sidste stykke over stregen.«

Brian Nielsen benytter også lejligheden til at takke sit personale og Sparkærs borgere for et godt sammenhold og en god tid sammen.

Vemodig afsked

Hvad Brian Nielsen nu skal beskæftige sig med, ved han endnu ikke, men han erklærer sig fortrøstningsfuld med hensyn til fremtiden, samtidig med at han er vemodig over at tage afsked med Sparkær.

Da Fjends Folkeblad i september mødte Brian Nielsen for at gøre status efter to år med købmand i Sparkær, var han særdeles optimistisk med henblik på fremtiden for Sparkær Købmand, men lagde heller ikke skjul på, at de lange dage og den daglige tur frem og tilbage fra bopælen i Randers trak store veksler på privatlivet.

Brian Nielsen kom ind i billedet allerede i etableringsfasen, da en gruppe entusiastiske borgere i Sparkær besluttede, at man ville have købmandsbutikken tilbage til byen efter fem år uden.

Tilbage i september erklærede han, at det ville være skuffende, hvis ikke butikken kunne præsentere sorte tal på bundlinjen for 2019, efter røde regnskaber de første par år.

Om det kommer til at holde, har vi i sagens natur endnu til gode at se, men at det i givet fald bliver uden Brian Nielsen ved roret ligger fast, og bestyrelsen for Sparkær Købmandsforretning ApS har nu godt tre måneder til at få en ny købmand på plads.