Streetfood, strygermusik og striglede heste på Strandet Hovedgård

Intet er, som det plejer, men kvaliteten er den samme høje til årets julemarked

22. november 2018, 07:59
1 af 10
2 af 10
3 af 10
4 af 10
5 af 10
6 af 10
7 af 10
8 af 10
9 af 10
10 af 10

ØRSLEVKLOSTER Så går det løs igen med streetfood, strygermusik og striglede heste!

I weekenden 24.-25. november inviterer Ørslev Klosters frivillige til det traditionelle julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.

Og så bliver det alligevel ikke så traditionelt igen, for intet vil være, som det plejer, omend kvaliteten vil have det samme høje niveau, lover man fra arrangørside.

Arbejdende stande

I år vil de fleste stande være arbejdende, så gæsterne kan se, hvordan produkterne bliver til.

Alle disse stande fordeler sig i den smukke hovedbygning og i de stemningsfyldte stalde. Fødevareoplevelserne vil være samlet i det velklingende »Strandet Streetfood« i den nyligt restaurerede lade, hvor også børnenes »krea-cafe« holder til.

De fleste udstillere er fra Nordfjends og lokalområdet omkring, men andre er også inviteret indenfor, så sammensætningen af produkter balancerer godt.

Rent liv at trutte i

Strygerensemblet Divertimento vil divertere med smuk, klassisk musik, og der vil være børneteater, hestevognskørsel og bålhygge for børn.

Og så holder Ørum Kirke åbent hele weekenden og har et spændende program med fortælling, kor og musik.

Arrangementet er et »Rent Liv-projekt«, der viser alt det, egnen kan, når den står sammen.

Der er fokus på bæredygtighed, kvalitet og det gode liv, og arrangørerne glæder sig til at se, hvordan samarbejde og skaberkraft kan løfte et projekt til nye højder.

Frivillige rykker

Det er de mange frivillige på Ørslev Kloster, der står for arrangementet, og eventuelt overskud anvendes til at passe og udvikle de store offentlige arealer i Ørslev Klosters park og skov, som hvert år kommer mange mennesker tilgode.

Markedet har åbent begge dage klokken 10-17, hvor der bliver rig lejlighed til at skaffe både julegaver og -træer, så det er sikkert en god ide at medbringe enten trailer eller cykelanhænger.