Iværksætterpris til Sparkær-virksomhed

MLI Huse fra Sparkær kom på scenen til Award Show 2018 i Viborg Kommune

23. november 2018, 14:39
Det er gået stærkt for indehaver Lars Ingemann og MLI Huse i Sparkær, der torsdag aften modtog Iværksætterprisen til Award Show 2018. Foto: Henrik Bagge

SPARKÆR Og vinderen er...(trommehvirvel): MLI Huse!

Torsdag aften afviklede Viborgegnens Erhvervsråd 7. udgave af Award Show i Vibocold Arena, og blandt de 21 nominerede i syv kategorier var en enkelt virksomhed fra Fjends-området, nemlig MLI Huse, der holder til på Tørveskæret i Sparkær.

Men en enkelt deltager var også nok til at bringe hæder hjem til Fjends, da MLI Huse blev vurderet en værdig modtager af Iværksætterprisen 2018.

Murerarbejde med format

Prisen gives til en højest fem år gammel virksomhed i Viborg Kommune, der gennem en succesfuld opstart og et vedvarende engagement har etableret og drevet virksomheden med gode resultater og stort vækstpotentiale.

MLI Huse, der kun har eksisteret siden 2015 og har Sparkær-drengen Lars Ingemann som indehaver, slår sig op på murerarbejde med format, der tilbyder entreprenørvirksomheder i hele landet professionelt murerarbejde i forbindelse med omfattende nybyggeri.

Det kan for eksempel dreje sig om rækkehuse, boligblokke, erhvervsejendomme, institutioner og lignende, og virksomheden har gennem sin kun treårige levetid slået sit navn fast gennem engagementer i særligt Jylland, men projekterne har nu også spredt sig til Sjælland.

De andre nominerede til Iværksætterprisen var virksomhederne Intopit ApS og Goforlocal, men de kunne altså ikke bide murerskeer med MLI Huse.