Årets iværksætter: Julefrokosten bliver sjovere nu

Lars Ingemann glemte helt, at han havde en tale i lommen

25. november 2018, 13:52
1 af 2 Lars Ingemann fra MLI Huse var så rundt på gulvet over at vinde Iværksætterprisen 2018, at han helt glemte at holde den lille takketale, han havde liggende i lommen. Foto: VIBORGegnens erhvervsråd
2 af 2 Lars Ingemann og MLI Huse slog Intopit ApS og Goforlocal i konkurrencen om at blive Årets Iværksætter. Foto: VIBORGegnens erhvervsråd

SPARKÆR Det var en glad, men også lidt træt Lars Ingemann, der fredag kunne se tilbage på en torsdag aften, der var stukket lidt af for ham, da hans firma MLI Huse med adresse i Sparkær var løbet med Iværksætterprisen til Award Show 2018 arrangeret af Viborgegnens Erhvervsråd.

Det var et arrangement, han ikke rigtig havde hørt om, før han selv blev nomineret for en måneds tid siden.

- Og så vandt jeg sgu, lyder det stadig lidt vantro dagen derpå fra Lars Ingemann.

- Det havde jeg ikke regnet med. jeg havde slet ikke set det komme. Da vi først var nomineret, havde vi selvfølgelig den samme chance som de andre to, men det var et stærkt felt, og de er dygtige, dem vi var oppe imod. Så vi er rigtig stolte, men nej, vi havde ikke regnet med noget. Vi havde håbet.

Blev lidt overvældet

At det ikke bare blev ved håbet, men at han rent faktisk skulle på scenen og modtage hyldest, blev han faktisk temmelig paf over lige i øjeblikket.

- Jeg havde egentlig en tale klar, men jeg nåede sgu ikke rigtig at få den brugt. Det sortnede faktisk lidt for mig, for jeg har aldrig været god til at holde tale. Eller jeg har faktisk aldrig gjort det. Og så pludselig at stå der foran 5-600 mennesker, det blev jeg lige lidt overvældet over. Jeg havde den i lommen, men jeg nåede slet ikke at kigge på den. Jeg tog den bare lidt på held, lyder det dagen efter fra aftenens freestyler.

Stolt stamtavle

Lars Ingemann var i godt selskab aftenen igennem, idet han var omgivet af både sin familie og det meste af holdet fra kontoret hjemme i Sparkær. Og han havde da også noteret sig en vis stolthed fra de nærmeste.

- Ja, de virkede til at være tilfredse med mig lige der. Helt sikkert da. De var jo nærmest lige så nervøse som mig, griner Lars Ingemann.

Han er i det hele taget glad på hele firmaets vegne, fordi det viser, at de cirka 70 medarbejdere gør noget rigtigt, når de går på arbejde. Og han tror også, at julefrokosten bliver lidt sjovere nu.

- Ja, det gør den da. Den er godt nok rykket til 25. januar, for det er ikke til at samle folk her før jul. Chancerne er bare større for, at der kommer mange, når vi rammer januar. Men det bliver da helt sikkert sjovere nu.