Mountainbikere på sporet i Stoholm

28. november 2018, 17:08
Denne frostklare korridor i læbæltet ved boldbanerne i Stoholm bliver i den kommende tid til et MTB-spor rundt om centret. Privatfoto

STOHOLM Projektet har været et lille år undervejs, men nu er ventetiden heldigvis ovre.

Lørdag 1. december klokken 9-14 påbegynder Stoholm Fritids- & Kulturcenter sammen med Trailfabrikken det sporbyggeri, der i løbet af 2019 bliver til et godt tre kilometer langt MTB-spor og teknikbane ved centret.

- Vi er rigtig glade for, at projektet er blevet til noget. Det giver helt nye muligheder for centret at tilbyde, men ikke mindst og vigtigst, så giver det mulighed for byens borgere til at benytte sporet til leg og læring kombineret med udfordrende MTB-kørsel, siger centerleder Morten Riisgaard.

Kyndig mand på sporet

Selve sporarbejdet bliver under kyndig ledelse af Trailfabrikken og Henrik Karlsen, der har mange års erfaring indenfor området. Og fra centrets side håber man på, at der vil dukke en masse frivillige op på de spordage, som man planlægger.

Med mange frivillige hænder vil der nemlig blive flere penge til selve sporarbejdet og i sidste ende også en bedre oplevelse for brugerne.

- Der er på ingen måde en forpligtelse til at møde op hver gang, bare fordi man har hjulpet en gang. Vi er glade for al den hjælp, vi kan få, lover Morten Riisgaard.

Man kan læse mere om dagen på centrets Facebookside.