Smukke Møller gav overskud

Mødrehjælpen i Viborg nød godt af mindekoncert for Kim Larsen

04. december 2018, 09:25
8640 kroner stod der skrevet på den check, som arrangørerne af en velgørenhedskoncert til minde om Kim Larsen kunne overrække til Karin Sjørring og Bodil Nymand fra Mødrehjælpen i Viborg Kommune. Privatfoto

MØNSTED Lørdag 17. november afvikledes mindekoncert for Kim Larsen i Østfjendshallen med Gas-kopien Smukke Møller.

Det havde 275 gæster løst billet til, og Smukke Møller leverede til fulde varen på scenen.

Før, efter og i pausen var det Mix of Music med Ulrik og Kent ved pulten, der sørgede for, at alle de danseglade gæster gav den gas med efterfølgende besøg i barerne, som også havde en travl aften.

Check til Mødrehjælpen

Arrangørerne bag festen havde på forhånd besluttet at et eventuelt overskud skulle gå til Mødrehjælpen i Viborg Kommune, der i denne tid uddeler julehjælp.

Torsdag i sidste uge kunne arrangørerne så overbringe en check på 8640 kroner til Mødrehjælpen, som var repræsenteret ved Karin Sjørring og Bodil Nymand.

- Der har været et fantastisk samarbejde på tværs af området. Det har været folk fra Sparkær, Daugbjerg, Stoholm, Smollerup, Toftum og Mønsted, der har budt ind med ideer til koncerten. Vi har virkelig lagt byskiltene ned, og backstage barsles der vist allerede med nye ideer, lyder det fra Østfjendshallens Frank Mikkelsen.