SMS-besked: Trænerløsning fundet i Fjends

Stoholm, Mønsted og Sparkær har fundet trænere til deres fodboldfællesskab SMS.

20. december 2018, 11:39
Arkivfoto: Benjamin Christensen

FJENDS Her på tærsklen til julen har fodboldafdelingerne i Stoholm IF, Mønsted IF og Sparkær IF fået ryddet en sten af vejen, hvilket klubberne kunne melde ud som en lille julegave til områdets unge teenage-fodboldspillere.

De tre har hen over efteråret arbejdet med at finde nye trænere til de tre ungdomshold U13, U14 og U15, da de nuværende trænere stoppede ved sæsonens afslutning.

Glædeligt julebudskab

Efter en række møder og efterlysninger kunne klubberne så melde følgende ud til spillerne og forældre:

»Kære spillere og forældre.Repræsentanter for SMS - Stoholm, Mønsted og Sparkær - har i aften holdt møde om den trænerudfordring, som I jo ved, vi har haft i forhold til næste sæson.

Det glædelige julebudskab er, at vi efter aftenens møde nu mener at have styr på trænerpåsætningen i 2019. I starten af januar mødes vi med de respektive trænere for at planlægge sæsonen, og straks derefter vil der komme info om træningsstart, træningstider og andre praktiske oplysninger.

Som udgangspunkt forventer vi at kunne stille 11-mands hold i både U13, U14 og U15.Med denne gode nyhed ønsker vi alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.«