Nyt feriemagasin om hele Viborg-egnen

Det nye VisitViborg Feriemagasin 2019 er klar til turistsæsonen

05. januar 2019, 11:19
VisitViborgs personale og medarbejdere fra Specialtrykkeriet Arco ved præsentationen af feriemagasinet for 2019. Pressefoto

FJENDS Hos VisitViborg har man haft travlt med at lave det nye feriemagasin for 2019 så informativt og indbydende som muligt.

- Også i år har mange turismevirksomheder og turistaktører ønsket at præsentere deres virksomhed i VisitViborgs feriemagasin 2019. Vi er glade for, at så mange vil samarbejde, når det gælder den samlede markedsføring af Viborg-egnen. Det vidner om, at Viborg-egnen er værd at besøge og genbesøge. Her er altid noget nyt at opleve, siger turistchef Charlotte Kastbjerg.

Hele områdets visitkort

Feriemagasinet, som udgives i en samlet udgave med tre sprogversioner, er hele områdets »visitkort«. Det indeholder en samlet præsentation af Viborg-egnens tilbud og præsenterer et stort udsnit af egnens overnatningssteder, attraktioner, spisesteder, aktiviteter og events.

Læseren finder i VisitViborg Feriemagasin 2019 kort over byen og egnen, nyttige informationer og forslag til oplevelser, aktiviteter og events, som sæsonen 2019 byder på.

Man er velkommen til at hente et gratis feriemagasin hos VisitViborg, Tingvej 2A. En online udgave er inden længe tilgængelig på www.visitviborg.dk.