Nu bliver han i Stoholm

Mahmoud kan fejre to år som herrefrisør i Stoholm

19. januar 2019, 07:19
Mahmoud Taleb, 26 år, fra Holstebro kan i denne uge fejre to år som herrefrisør i Stoholm. Foto: Henrik Bagge

STOHOLM Han har altid vidst, hvad han ville være, når han blev stor.

Siden han rendte rundt mellem benene på sin far i dennes salon, har Mahmoud Taleb på 26 år fra Holstebro vidst, at han ville følge i faderens fodspor og gøre det med kam og saks til sin levevej.

Og for nøjagtig to år siden endte han så i Stoholm, hvor han etablerede salon i Vestergade.

At han i denne uge kan fejre to år som herrefrisør i Vestergade var der egentlig ikke så meget i sol, måne og stjerner, der pegede i retning af, hvis man kigger to år tilbage.

Som alle andre handlende i Vestergade har også Mahmoud været ramt af byfornyelsen med et fald i omsætningen på 30 procent, siden de begyndte at grave udenfor. Men det gider han ikke ærgre sig over, for nu kan man se en ende på det.

Men før han kom til, var der andre, der ad et par omgange havde forsøgt sig på den samme adresse, men uden at holde ved.

- De holdt i tre til seks måneder, og så var de væk igen, siger Mahmoud Taleb.

- Du kan ikke starte en salon op uden at være tålmodig. De kommer ikke alle sammen den første dag. Du skal starte med at lave din egen kundekreds, og det tager tid. I starten var der dage, hvor jeg havde en eller to kunder og maks fem-seks stykker de første måneder. Det kræver tålmodighed.

Men da det nærmede sig konfirmationstiden, kunne Mahmoud se en stigning i klientellet. Det samme skete igen til sommer og jul, og så var han ikke i tvivl om, at det nok skulle gå.

Og nu har han ingen planer om at forlade sit arbejde i Stoholm igen, selv om han ikke umiddelbart har planer om at flytte hertil.

Der er ikke langt at køre fra Holstebro, hvor familien med far, mor og fire søskende også bor, mens far og lillebror driver »Din Salon« i Skive, hvor Mahmoud også har arbejdet i to-tre år, inden han åbnede i Stoholm.