Landbo Limfjord udlodder halv million til medlemmer

Foreningen genindfører gammel praksis efter sidste års jubilæumsfest

24. januar 2019, 12:31
Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix

FJENDS De aktive medlemmer af Landboforeningen Limfjord kan se frem til at få refunderet nogle af deres medlemskroner, når der den 30. januar afholdes generalforsamling i rådgivningshusets lokaler på Resenvej i Skive.

Landboforeningen Limfjord har nemlig indstillet til generalforsamlingen, at 500.000 kroner udloddes til aktive medlemmer i forhold til købte ydelser i Landbo Limfjord i 2018.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Landboforeningen har i mange år udloddet en del af overskuddet i foreningen til sine medlemmer som belønning for, at medlemmerne bakker op om Landbo Limfjord og deres landboforening. Sidste år valgte vi dog at bruge pengene på en jubilæumsfest for vore medlemmer, da foreningen kunne fejre 175 års jubilæum. Det blev en rigtig dejlig fest med mange glade medlemmer. Men i år vil vi igen indstille til generalforsamlingen, at der sker udlodning til medlemmerne, siger Claus Clausen, der ud over at være formand for Landboforeningen Limfjord også er gårdejer i Vroue.

Hvem skal have landboprisen?

På generalforsamlingen vil formanden berette om foreningens virksomhed og det politiske arbejde i det forløbne år, og regnskabet for 2017/2018 vil blive fremlagt til godkendelse af medlemmerne.

Landboprisen skal også uddeles, inden kommunikationsdirektør fra Landbrug & Fødevarer Christian Hüttemeier vil gøre de fremmødte klogere på kommunikationsområdet.

- Vi oplever, at mange er frustrerede over hvad der bliver sagt – og ikke sagt i medierne. Gælder det om at råbe højest? Det tænker vi ikke. Vi i landboforeningen mener, at det er vigtigt med en åben og sober kommunikation. Men selvfølgelig skal vi også være til stede, når der er noget, der rører på sig, eller noget er uretfærdigt eller bliver meldt forkert ud. Derfor har vi inviteret Christian Hüttemeier til at fortælle om, hvordan og hvorfor vi kommunikerer med omverdenen, som vi fra landbrugets side gør, siger Claus Clausen.