Vester kommer østerpå

Søren Vester holder foredrag i Stoholm den 6. februar

30. januar 2019, 11:58
Søren Vester. Pressefoto

STOHOLM Til daglig bor han på landet i Salling, men onsdag den 6. februar tager han den de cirka 30 minutters kørsel østpå til Stoholm for at holde foredrag i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Søren Vester er kendt fra tv-programmerne »Vesters verden« og »I hus til halsen«, hvor han kommer trængte boligejere til undsætning med indretning, nytænkning og skæve vinkler, og til foredraget i Stoholm vil han med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i deres eget lokalsamfund.

Moderne bonderøv

Søren Vester lever selv livet på landet som en moderne bonderøv med sin kone og børn. Også her dyrker han det kreative og ser mulighederne i det gode landsbyliv.

Man kan sikre sig en billet på viborgbib.dk eller på det nærmeste bibliotek i Viborg Kommune, og overskydende billetter sælges ved døren.

Arrangementet er et samarbejde mellem Stoholm Menighedsråd, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Sport på Tværs, Stoholm Fritids- og Kulturcenter samt Stoholm Bibliotek.