Hverdag igen for Stoholm Håndbold

Fredericia lavede 10 mål i træk, og det var så det

04. februar 2019, 14:17
Jakob Lauridsen (nummer 3) og resten af Stoholms mandskab mødte overmagten, da det blev til et klart nederlag til topholdet Fredericia HK i håndboldens 1. division. Foto: Henrik Bagge

STOHOLM På papiret var det de to mest formstærke hold i herrehåndboldens 1. division, der søndag mødtes, da topholdet Fredericia HK tog imod Stoholm, der længe var rækkens bundskraber, men på det seneste havde præsteret en flot stime med fem sejre i træk.

Men tabeller lyver som bekendt ikke, og det stod hurtigt klart, at der ikke ville blive spænding om udfaldet, der i sidste ende blev en sejr til Fredericia HK på 28-19 efter 16-9 ved pausen.

Det startede ellers med et glimt af håb, da Stoholm i en håndevending bragte sig på 3-1, men derefter strammede topholdet grebet og lavede lige 10 mål i træk, uden at Stoholm kunne svare igen. Og så var det jo ligesom det.

Stoholm var også hæmmet af, at sidste uges topscorer, Frederik Nørbjerg, døjede med en forstrækning, der begrænsede hans spilletid betragteligt, ligesom forsvarskrumtappen Mads Houmøller stadig var hæmmet af den skade, han pådrog sig mod slutningen af sidste kamp.

Men når det nu endelig skulle være, var det ikke den værste kamp, at have folk på lazarettet i. Point i Fredericia kan ingen kalkulere med.

Så er det af noget større vigtighed, at Stoholm har alle mand på dæk, når havnearbejderne fra Frederikshavn på fredag kommer til Stoholm med kun et enkelt points forspring i tabellen.

Frederikshavn måtte nemlig lidt overraskende i denne runde indkassere et nederlag til Odense, som Stoholm sidste weekend slog overbevisende.

Den vigtige kamp mod Frederikshavn fløjtes op allerede fredag klokken 20.