Kulørt samling af pensel- og paletsvingere

Amatører er klar til Forårsudstilling i Fjends Kunstklub

09. februar 2019, 07:26
1 af 2 Meget tyder på, at Stoholm Fritids- og Kulturcenter ligesom de foregående år vil være fyldt op med kunst og kunsthåndværk, når dørene til Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2019 åbnes lørdag den 9. marts. Privatfoto
2 af 2 Meget tyder på, at Stoholm Fritids- og Kulturcenter ligesom de foregående år vil være fyldt op med kunst og kunsthåndværk, når dørene til Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2019 åbnes lørdag den 9. marts. Privatfoto

Fjends Forberedelserne til Amatørkunstnernes Forårsudstilling er i fuld gang, og tilmeldingerne strømmer ind, så meget tyder på, at Stoholm Fritids- og Kulturcenter ligesom de foregående år vil være fyldt op med kunst og kunsthåndværk, når dørene til Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2019 åbnes lørdag den 9. marts.

Udstillingen henvender sig til alle, der arbejder med kunst og kunsthåndværk på amatørplan. Det vil sige, at deltagerne ikke må have kunsten som levevej.

Det kunstneriske niveau spænder vidt lige fra begynderen til de mere øvede udstillere, der ofte viser værker af høj kunstnerisk kvalitet.

Bedømmes af dommerpanel

Ideen med forårsudstillingen er at give udstillerne, uanset kunstnerisk niveau, en mulighed for at vise deres værker frem.

De udstillede værker bedømmes af et dommerpanel bestående af fem uvildige censorer, der på forskellig vis alle har en professionel tilgang til kunsten. De værker, der ifølge censorernes bedømmelse hører til udstillingens bedre, tildeles et blåt mærke.

Lørdag eftermiddag har udstillerne så mulighed for at møde censorerne personligt og få råd og vejledning til brug i deres videre kunstneriske udfoldelser. Alle tilmeldte værker bliver vist frem på udstillingen.

Man skal være medlem af Fjends Kunstforening for at kunne udstille på Amatørkunstnernes Forårsudstilling, der bliver nummer 38 i rækken.

Først når tilmeldingsfristen udløber den 15. februar kendes det endelige antal udstillere.