En ordentlig hoppebørge

06. februar 2019, 11:47
Foto: Olesia Bilkei

Fjends Vinterferien i uge 7 ser ud til at byde på en af to ting for børnene i Fjends: Enten står den på ski, eller også står den på hop. Det kan man selvfølgelig slå sammen til skihop, men det er nok de færreste, der gør det.

Og hvad hoppedelen angår, er der lagt i kakkelovnen til nogle gode dage med mistet jordforbindelse, om man så bor i øst, vest eller midtimellem.

Både Østfjendshallen, Vestfjendshallen og Stoholm Fritids- og Kulturcenter har nemlig arrangeret dage med nogle ordentlige hoppebørger i deres respektive haller.

Verdens største hoppepude

For femte gang er Østfjendshallen i Mønsted og JK udlejning gået sammen om Legeland i Vinterferien, der i år løber af stabelen torsdag og fredag i vinterferien med masser af forlystelser begge dage.

I Vestfjends inviterer Vridsted IF alle børn til Store Legedag i Vestfjendshallen tirsdag i vinterferien med hoppeborg, gymnastikredskaber og masser af leg.

Og i Stoholm kan man fyre den af på intet mindre end verdens største mobile hoppepude torsdag i vinterferien.

Den skulle være på størrelse med to huse, eller hvad der svarer til 320 kvadratmeter og med plads til 300 børn.

Sammen med den store hoppepude opstilles også en mindre hoppepude på 36 kvadratmeter, som er velegnet til de allermindste helt ned til tre år.