3 MENINGER: Den bedste fest

Hvad har været den bedste fest for dig?

10. februar 2019, 06:51
1 af 3 ELSEBETH POULSEN, VRIDSTED Der har været mange fester. Sidste store var nok vores sølvbryllup. Den mindes vi som en stor dag sammen med familie og venner, som vi ikke ville gå glip af. Men hver dag er en fest i sig selv, når man har været igennem et kræftforløb, og stadigvæk får lov at leve her fire år efter.
2 af 3 TOMMY LØNSTRUP NIELSEN, DAUGBJERG Den bedste fest, jeg til dato har været til, var da jeg var til fest med CPA (Chinese Penjing Asosiation), det kinesiske bonsai selskab. Her fik vi fest en hel uge, hvor det var som at være royal og meget betydningsfuld.Jeg glemmer aldrig de 10 dage, jeg var på rejse og til fest med dem, hvor de fejrede deres verdensudstilling, samt alle de mennesker jeg lærte at kende der.
3 af 3 GRETHE ULSTRUP, STOHOLM Jeg er ikke så festlig, men jeg har deltaget i mange gode fester: barnedåb og navngivningsfester, børnefødselsdage, konfirmationer, eksamensfester, bryllupper (også sølv- og guld-), voksenfødselsdage, små intime frokoster og store pompøse fejringer. Når jeg tænker tilbage på de bedste minder, er det ikke en bestemt fest, som melder sig på banen, men alle de helt almindelige hverdage med min mand, arbejde, familie, naboer, venner og fritidsinteresser.