Træningsstart og stormøde i Stoholm IF

22 spillere kom til første træning med efterfølgende suppe

06. februar 2019, 19:27
Foto: Anders Kjærbye - Ritzau/Scanpix

sTOHOLM Som traditionen foreskriver, så er der altid træningsstart for seniorer samt stormøde i Stoholm IF-Fodbold den første lørdag i februar - således også i år.

Spillende cheftræner Martin Trankjær kunne byde velkommen til 22 spillere på en kølig lørdag eftermiddag, og de muntrede sig med en let omgang fodbold i en god times tid.

Herefter ventede den sædvanlige varme og tiltrængte suppe, og i samme ombæring holdt Trankjær sin opstartstale i forhold til en forårssæson, hvor SIF-Fodbold stiller til start med et mandskab i serie 2 samt serie 5. Om der kan komme et tredje hold på tale, vil tiden vise.

Rolig generalforsamling

Efterfølgende var der stormøde - det er SIF-Fodbolds generalforsamling - og det blev en meget rolig affære.

Jan Mikkelsen og Jesper Jensen ønskede at træde ud af bestyrelsen, og i stedet for dem blev henholdsvis Allan Søndergaard og Niels Jensen valgt.

Derudover modtog Nicolas Laigaard genvalg, mens Tommy Nielsen og Anders Jakobsen ikke var på valg i denne omgang.

Økonomiansvarlige Inger Jakobsen kunne igen fremlægge positive tal på bundlinjen. Dog var overskuddet noget mere beskedent end tidligere år, men det skyldes en del indkøb til glæde og gavn for SIF-Fodbolds mange medlemmer og frivillige trænere og ledere.