Forårsmesse Sinna støtter kaffe-eftermiddage

Køb ansigtsmassage på messen og giv dermed et bidrag til ensomme ældre

14. marts 2019, 16:03
1 af 2 Sinna Maagaard vil give ansigtsmassage og donerer pengene til Onsdags Kaffeklubben. Arkivfoto
2 af 2 Agnes Jensen er frivillig i Onsdags Kaffeklubben og glæder sig over Sinna’s støtte. Arkivfoto

STOHOLM Den anden onsdag i hver måned er der Onsdags Kaffeklub i Stoholm. Det er en gruppe frivillige, der sørger for, at der sker noget for den gruppe af ældre, der er enlige og ikke kommer så meget ud. De kan blive hentet og bragt lige til døren.

Men der er ikke mange penge at rutte med til disse eftermiddage - og derfor falder det på et tørt sted, at Sinna Maagaard fra Actera Klinik har lovet at støtte gruppen via forårsmessen.

Sinna tilbyder 10 minutters blid ansigtsmassage med Arganolie - og det koster 50 kroner. Alle penge går ubeskåret til onsdags kaffeklubben.

Vil gerne lidt ud

Det er Agnes Jensen, der er en af de frivillige, rigtig glad for.

- Det er fantastisk. Vi vil jo gerne lidt ud af huset en gang imellem. Men vi har ikke mange penge at gøre med, så det her er så godt, siger Agnes Jensen.

Hun fortæller om onsdags kaffeklubben:

- Der er 10-16 deltagere og tre-fire frivillige per gang. Nogle gange har vi folk til at komme og fortælle. Nogle af de kommende arrangementer er blandt andet en fra biblioteket, der vil komme og læse højt. Så kommer bedemand Søren Boudigaard og fortæller om sit hverv. Sidste måned hørte vi om Fjandbo Arkivet, siger Agnes Jensen.

Plads til flere

Deltagerne er enlige ældre. Og der er sagtens plads til flere, fortæller Agnes Jensen.

Hvis deltagerne har brug for at blive hentet til kaffeklubben, så kan man også blive det. En gruppe frivillige sørger for transporten.

Kaffeklubben blev startet af Sundheds-satelitten i Stoholm. Gruppen mødes i Stoholm Fritids- og Kulturcenter den anden onsdag i hver måned mellem klokken 14 og 16.

Sinna Maagaard siger om sin støtte:

- Jeg har valgt at støtte Onsdagskaffeklubben, fordi jeg synes, det er et fantastisk stykke arbejde, de frivillige gør for dem, der ikke selv har ressourcerne til at fragte sig afsted - og måske ikke lige har overskuddet til selv at tage initiativ til sociale arrangementer. Det er så vigtigt at vi hjælper dem, der ikke selv kan. Når vi vælger at give omsorg til et andet menneske, gør vi en afgørende forskel. Så kan min ansigtsmassage til messen samle penge ind til onsdagsklubben, så de har mulighed for at gøre en forskel, løfter vi jo i flok.