Forårsmesse Optiker tager forstærkning med på messen

Gamle kolleger forenes for at rådgive om brillestel

14. marts 2019, 11:25
Per Juel og Elisabeth Agerskov slår sig sammen på forårsmessen og rådgiver om køb af brillestel. Foto: Britta Kristiansen

STOHOLM Optiker Per Juel tager i år en meget erfaren tidligere kollega med på forårsmessen. Elisabeth Agerskov har i mange år været i branchen, men er nu gået på pension. De fleste kender hende sikkert også som ejer af Galleri Agerskov i Stoholm.

- Elisabeth er rigtig dygtig til sådan noget med stil og farver. Hun er god til at se, hvad der klæder folk. Så derfor fik jeg den idé at spørge hende, om hun ville med på messen. Og det ville hun heldigvis gerne, siger Per Juel.

Elisabeth Agerskov ville gerne give en hånd med på messen. Hun gik på pension for et par år siden, men branchen har stadig hendes interesse. Hun blev i sin tid uddannet faciolog og stylist, så hun endnu bedre kunne rådgive kunder om det bedste brillestel.

Tager gode tilbud med

Per Juel tager en masse nye brillestel med på messen, og han lover også gode tilbud.

I øjeblikket er der en meget bred vifte af muligheder, når det kommer til brillestel. Og farverne er alt fra guld til rød, grå, sort, grøn og blå.

Per Juel og Elisabeth Agerskov arbejdede for en del år siden sammen hos en optiker i Viborg. Siden har Per Juel skabt sit eget Juel Optik, som blandt andet har en filial i Stoholm. Og han har rigtig mange lokale kunder. Elisabeth Agerskov arbejdede i mange år i Skive og siden i Viborg.

Og ser man på de to brille-folk, kan man allerede ved første øjekast se, at de interesserer sig meget for briller. For de bærer begge to smarte, markante brillestel med masser af personlighed og attitude. Og den evne og interesse kan man altså møde på forårsmessen.