Der er rift om RikkeØ

Flere og flere efterspørger sundhedsløsninger hos Stoholms egen ekspert i livsstilsmedicin

12. april 2019, 11:22
Rikke Østergaards nye titel som Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver har givet ekstra efterspørgsel i klinikken i Vestergade i Stoholm. Privatfoto

Stoholm Der har været godt gang i efterspørgslen, efter Rikke Østergaard blev færdig som Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver i februar i år.

Hun har haft flere konsultationer i klinikken RikkeØ i Ves-tergade i Stoholm, hvor kunder har fået hjælp til at sove bedre, til mindre smerte, fået justeret kosten til allergivenlig og vægttab eller vægtøgning i form af muskler.

Derudover har Rikke fået henvendelser for Scleroseforeningen i Viborg og Chron/Colitisforeningen også i Viborg om at holde foredrag om basal sundhed og så bagefter dykke ned i de forskellige muligheder der ligger i kosten.

- Det glæder jeg mig rigtig meget til, men mærker også lidt nervøsitet omkring det – men så er det godt jeg har tid til at få dykket ned i teorien omkring sygdommene og forstå dem bedre, siger Rikke Østergaard.

Foredrag på hjemmebane

Foredragsvirksomheden bringer også Rikke Østergaard til Stoholm, når hun til maj fortæller om basal sundhed og sund logik i Kultur- og Fritidscentret (se annonce andetsteds i avisen).

Hun håber at kunne give gæsterne denne aften en god samlet oplevelse, hvor de starter med Umahro-inspireret mad efterfulgt af foredraget.

- Jeg er enormt ydmyg over den interesse, jeg oplever. Jeg synes, det er stort, at der kommer henvendelser fra mennesker, jeg overhovedet ikke kender, og som håber, jeg kan hjælpe dem til en smertefri hverdag – eller at de kan komme af med noget allergi og ubehag i kroppen. Det giver så meget mening, når jeg sidder sammen med et menneske, der ønsker min hjælp, og vi så i fællesskab finder frem til nogle gode redskaber, der kan hjælpe vedkommende, siger Rikke Østergaard.

Maddagbog og helbredshistorie

Før en konsultation hos RikkeØ udfylder kunden en helbredshistorie med en lang række spørgsmål omkring søvn, stress, eventuel sygdom, symptomer og hvad kunden ønsker hjælp til.

Derudover udfylder kunden en maddagbog for tre dage og medsender også blodprøver og andre relevante undersøgelser, hvis der er nogle. Så går Rikke Østergaard i gang med at sætte sig ind i kundens historie og lave et udkast til en plan for kunden.

Når kunden så kommer i klinikken, finder man i samarbejde frem til, om den plan, som Rikke Østergaard mener kan hjælpe kunden med sit problem, også holder og giver mening for kunden.