Mønsted vandt hele 4-0

Farsø/Ullits FK - Mønsted IF 0-4 (0-1). 9. minut 0-1 Mads Langhoff Jensen. 64. minut 0-2 Klaus Østergaard 69. minut 0-3 Klaus Østergaard. 80. minut 0-4 Søren Bekhøj.

11. august 2013, 18:12
Mønsted fik en solid sejr.

Mønsted fik den bedst tænkelige start på efterårssæsonen 2013. En 4-0 sejr på udebane i Farsø og tre vigtige point indsat på kontoen. Men i en kamp, hvor man må være ærlig og sige, at cifrene ikke giver det rigtige billede af kampen der var ganske jævnbyrdig, både hvad angår spil og chancer.

På trods af et indledende pres fra hjemmeholdet var det ret tidligt i kampen Mønsted der kom i front, da Mads Langhoff Jensen driblede på tværs af feltet og med højrebenet kunne sætte bolden i det korte hjørne og bringe MIF på sejrskurs. Farsø lurede dog hele tiden på udligningen og havde 3-4 spillere der virkede meget skarpe og mindst et niveau bedre end deres medspillere. Bl.a. en ganske høj og stærk targetmand i front, der til tider gav problemer i de bageste rækker, samt et par rigtig gode boldspillere midt på banen. Men Mønsted havde også deres chancer bl.a. havde Eric Hansen, der i øvrigt spillede en rigtig god kamp, en stor mulighed for at øge føringen, men afslutningen gik over mål. Der blev ikke scoret yderligere i 1. halvleg og spillerne kunne gå til pausen foran med én, dog uden man rigtig følte det fungerede.

Samme fornemmelse fortsatte efter pausen, men der blev kæmpet flot over hele linien, og hele holdet troede på man kunne komme fra Farsø med alle tre point. Som minutterne gik listede hjemmeholdet sig længere og længere frem på banen, hvilket var guf for Mønsteds hurtige offensive folk. Det hele endte da også med tre rigtig flotte MIF-mål i 2. halvleg. Klaus Østeragaard blev dobbelt målscorer med to flotte mål, og mellem de to scoringer Søren Bekhøj der sendte en følt inderside op i målhjørnet. Dermed kunne man tage turen tilbage til Fjends med en resultatmæssigt perfekt åbning på efteråret.

Generelt set en ok kamp fra Mønsted, man havde på dagen skarpheden i begge felter og det blev afgørende. Men også en kamp hvor man ikke spillemæssigt kommer op i det gear som det var tilfældet i foråret, dog er det svært at være alt for utilfreds når man vinder 4-0 i efterårets første kamp. Mest fremtrædende i billedet stod målmand Rasmus Jønsson, der var stærkt medvirkende til at man holdt Farsø fra scoring, og da også efterfølgende ganske suverænt blev kåret til kampens MIF'er.

Nu har holdet en lille uge inden man igen skal i kamp. Det sker under byfesten i Mønsted, torsdag d. 15/8 kl. 18.30, hvor Tjele Vest Sport kommer på besøg.