Tillykke til Anni!

En indkøbsvogn med ene gode sager endte i Højslev efter konkurrence

25. april 2019, 15:54
1 af 2 Bilen bugnede af gaver fra Stoholm Handelsstandsforening, da Anni Pedersen (tv), der havde taget datteren Rikke med, afhentede gevinsten som vinder af pas-konkurrencen under lørdagens grænsehandel i Stoholm. Foto: Henrik Bagge
2 af 2 Fire toldere var udkommanderet til grænsehandel i Stoholm, og de kom på overarbejde med at inddrage »pas« fra de mange mennesker, der gerne ville deltage i konkurrencen. Foto: Jesper Sørensen

Højslev/Stoholm Der var et mylder af mennesker, da Stoholm Handelsstandsforening lørdag den 13. april afholdt »grænsehandel«, og flere hundrede havde medbragt det pas, man kunne klippe ud af Fjends Folkeblad for at deltage i en konkurrence om en hel indkøbsvogn fyldt med gaver fra de handlende til en værdi af flere tusinde kroner.

Vinderen blev fundet mandag, da Nina Guldhammer fra Si-Ki Garn i Stoholm trak et udfyldt »pas« op ad posen, og det viste sig, at den heldige bor i Højslev.

Vinder ellers aldrig

Hun hedder Anni Pedersen, og da hun fik overrakt nyheden, havde hun aldrig oplevet noget lignende.

Hun tager tit til Stoholm for at handle, og mandag tog det hende heller ikke længe at møde op på avisen for at indløse sin gevinst, inden hun eventuelt skulle vågne op og konstatere, at det bare var en drøm.

- Jeg vinder aldrig, så jeg var helt rundt på gulvet, da I ringede. Og både mand, datter og onkel så også helt underlige ud i hovedet. Men jeg er rigtig glad, jeg er bare ikke helt kommet mig over det endnu, sagde Anni Pedersen, der havde taget datteren Rikke med for at slæbe.

- Nu skal vi hjem og have det hele linet op på bordet, så jeg bedre kan overskue det, sagde Anni Pedersen og tog en dyb indånding.

På vegne af Stoholm Handelsstandsforening ønsker vi Anni tillykke med præmien.