Prinsesse Marie på lokalt besøg

Ris-firma i Halskov havde tirsdag royalt visit

30. april 2019, 12:59
1 af 2 Prinsesse Marie sagde, at hun var glad for at besøge den lokale virksomhed, der nu er med at til bekæmpe madspild. Foto: Britta Kristiansen
2 af 2 Prinsesse Marie var med ude i rismøllen på fabrikken i Halskov. Foto: Britta Kristiansen

Halskov Nordfjends havde fint besøg tirsdag formiddag. Prinsesse Marie var således på besøg hos virksomheden Nordic Food Partners i Halskov.

Den lokale virksomhed har netop indgået en aftale med Folkekirkens Nødhjælp om afsætning af firmaets knækris. Det vil sige, den ris, som ikke kan bruges til salg af hele ris.

Prinsesse Marie er protektor for Folkekirkens Nødhjælp og har været det siden 2011. Så det var i samarbejde med dem, at besøget i Halskov blev sat i værk.

Den royale gæst ankom med en af Forsvarets køretøjer til firmaet på Ørslevklostervej. Hun blev taget imod af blandt andre direktør for Nordic Food Partners, Lars Hartvig Christensen, øvrige medarbejdere og ledelsen for Folkekirkens Nødhjælp.

Den kulørte presse kom også

Og selv om det var langt fra København, så kom der også presse fra blandt andet Billed-Bladet, Her & Nu og fra billedbureauer.

Senere gik det royale besøg videre til Skive Kaserne, hvor prinsessen blandt andet skulle høre om minerydning.

Besøget i Halskov varede en lille halv time, og direktør Jan Hartvig Christensen fortalte efter besøget til Fjends Folkeblad, at han syntes, det havde været »et superspændende besøg«. Og han er meget glad for det nye samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

Folkekirkens Nødhjælp sælger nu knækris fra Halskov i deres tre WeFood supermarkeder.