Nulløsning i topopgør

Stoholm IF holder sig til i toppen af serie 2

07. maj 2019, 11:38
Foto: Anders Kjærbye - Ritzau/Scanpix

Stoholm Fodbold, serie 2 herrer

Bording-Stoholm IF 0-0

Det var med stor spænding, at Stoholm IF-Fodbold i lørdags drog til Bording for at spille mod rækkens duks - topholdet fra Bording.

Derudover var SIF’erne desværre ramt af en del ærgerlige afbud, så derfor var spillende cheftræner Martin Trankjær på forhånd klar til »at sælge« kampen for et point. Og det var netop det, der blev tilfældet, for da dommer Arnt Nørgaard fløjtede af, var det nemlig med stillingen 0-0.

Efterfølgende havde Martin Trankjær følgende kommentarer:

- Vi spillede en super 1. halvleg, hvor vi var meget dominerende - både i boldbesiddelse og i vores presspil. Spillet flød flot, og der var stor bevægelighed på vores midtbane, som skabte gode sekvenser, og det betød, at Bording haltede efter, så det var særdeles glædeligt, kom det altså fra Trankjær.

Efter pausen kom værterne bedre med i opgøret, og det betød, at SIF’erne var nogenlunde tilfredse med pointdelingen, da slutfløjtet lød.

- I de sidste 45 minutter kom Bording mere med i matchen, og derfor blev kampen generelt set mere lige. De satsede meget på dødbolde med deres gode fysik, men set over 90 minutter skabte vi de fleste chancer, og den største mulighed til dem reddede Rasmus Højbjerg flot. Der skal gives stor ros til alle mine spillere, for alle ydede en virkelig god præstation, konstaterede Martin Trankjær.

På en dag, hvor det var svært at fremhæve enkelte spillere, løb Morten Groth med de fleste fidusstemmer, og så var der også et lille ekstra plus til både Jonathan Jul og Flemming Bennedsgaard - i øvrigt fik fidusmodtager Groth en advarsel i den absolutte slutfase.

I den kommende runde skal SIF i aktion allerede nu på torsdag d. 9. maj. Her gælder det et spændende møde med Foulum hjemme på Karlsen Arena i Stoholm - der fløjtes op til opgøret klokken 19.00.