Lyt dig til gaven på Mors Dag

Der er dem, der lige kører ind på tanken og hiver en dusk med hjem til mor, og så er der dem, der gør sig umage

10. maj 2019, 13:29
Blomster til mor på Mors Dag er et must, men måske du også skulle gøre dig umage med at finde netop den gave, som mor ønsker sig allermest. Foto: Ingimage.com

Fjends En perfekt Mors Dag’s gave er ikke den samme til din mor som til min mor. For mødre er ikke ens. Måske er en buket blevet den foretrukne gave på Mors Dag, fordi det er nemt, og fordi alle mødre kan lide blomster. Men du kan også gøre det mere personligt.

Begynd forberedelserne i god tid, og lyt og kig dig til, hvad mor mon kunne bruge til Mors Dag.

Måske har hun brugt den samme pyjamas i lidt for mange år for at spare, måske valgte hun at give dig en billet til biografen i stedet for selv at tage afsted, og måske står hun hver aften og laver mad i den samme gamle skæve gryde. Måske har hun ligefrem givet udtryk for noget, hun mangler. Der har du din gaveide.

Du kunne også invitere hende på en weekendtur med well-ness og shopping eller i teatret, få lavet et fotoalbum eller en ramme med billeder af børn og børnebørn eller købe det lækre tørklæde, som du ved, hun altid har drømt om.

Der er så meget, du kan gøre for at glæde mor og vise hende, hvor meget hun betyder for dig. Du skal bare lytte dig frem.