Yeehah: Bliv klar til MidtWest Farmshow

Det er tid for tilmelding, hvis du skal med til dyrskue i Skive

10. maj 2019, 16:17
1 af 2 Pressefoto
2 af 2 Pressefoto

Skive De første dyre- og erhvervsudstillere har allerede meldt deres ankomst, så der er ingen grund til at gå og putte med det, hvis man har tænkt sig at udstille på dette års MidtWest Farmshow i Skive.

Det er lørdag den 15. juni, at der for 14. gang er stort dyrskue, børnedyrskue, erhvervsudstilling, et stort legeland for børnene og masser af underholdning på dyrskuepladsen i Skive. Der er mulighed for at udstille både kreaturer, heste, får og geder.

Der er bestemte frister, der skal overholdes, og både frister og sundhedsregler kan ses på www.farmshow.dk, hvor tilmelding også finder sted. Hjemmesiden er blevet opdateret med et nyt betalingsmodul, så det nu er muligt at tilmelde sig og betale online allerede ved tilmelding.

Mød lokale TV-stjerner

MidtWest Farmshow har haft held til at lokke Lene Beier fra TV-programmet »Landmand søger kærlighed« tilbage til fødebyen Skive, og hun vil dagen igennem deltage i forskellige aktiviteter, ligesom Nr. Søbys egen Niels Kjær Sørensen fra samme program også vil kigge forbi.

Derudover arbejdes der på en kæphestekonkurrence for børn og en kagekonkurrence for folk med hang til bagning.

Traditionen med Børnenes Dag om fredagen holdes også i hævd, når skoleklasser, børneinstitutioner og dagplejere blandt andet kan få lov at klappe dyr, smage på ristede insekter og meget andet.