Sparkær har medvind på fodboldbanen

Træneren forlænger, og i horisonten kan man ane serie 2

15. maj 2019, 12:09
1 af 2 Efter weekendens 2-1 sejr over Spøttrup har Sparkær IF med nu seks sejre og en uafgjort sat kursen direkte mod serie 2. Foto: Hans Peter Johansen
2 af 2 Der er god stemning i truppen, efter en flyvende start på sæsonen og kontraktforlængelse med træner Poul Vistisen. Foto: Hans Peter Johansen

Sparkær I Sparkær IF har det gode forårshumør efterhånden sat sig som et permanent væg-til-væg smil på de involverede i fodboldafdelingen.

Serie 3 holdet har fra forårsturneringens begyndelse haft så megen medvind, at klubbens flagskib er godt på vej til at blæse op i serie 2, hvor klubber som Stoholm, Skals og Ravnsbjerg/Løgstrup i forvejen huserer.

Halvvejs gennem forårsturneringen har Sparkær IF mødt alle de øvrige syv hold i puljen en gang, og det har resulteret i seks sejre, en uafgjort og en målscore på 25-8.

Kursen er sat

Senest nøjedes man med en 2-1 sejr på Sparkær Stadion over bundproppen Spøttrup i en kamp, hvor der var plads til at brænde 10 af de oplagte, men med et forspring på otte point ned til nummer to, vil man ikke længere være bekendt at gå og putte med, i hvilken retning kursen er sat.

- Efter sådan en start på turneringen, går vi benhårdt efter at rykke op i serie 2, og her ser jeg muligheder for at udvikle holdet og spillerne yderligere. Vi har flere unge spillere, som stadig kan udvikle sig meget, så det bliver spændende, siger træner Poul Vistisen i en pressemeddelelse fra klubben.

Kemien er i orden

Og netop Poul Vistisen har bidraget yderligere til den gode stemning i klubben.

Efter kampen mod Spøttrup besluttede klub og træner sig nemlig for at forlænge kontrakten, så den nu gælder til udgangen af 2020.

Den nuværende er Poul Vistisens tredje periode i klubben. I 2005-2007 førte han Sparkær IF fra serie 5 til serie 3, i 2010-2011 bragte han holdet tilbage til serie 3 fra serie 4, og senest har han siden 2015, hvor klubben igen var dumpet ned i serie 4, formået at etablere holdet i serie 3 med en enkelt afstikker til serie 2 i efteråret 2016.

Så fint et avlsarbejde kunne tyde på, at kemien mellem trup og træner sidder lige i skabet, og Poul Vistisen var da heller ikke rigtig i tvivl om forlængelsen.

- Jeg har ikke tænkt på andre muligheder, så det var et spørgsmål om en pause eller en forlængelse. Jeg føler mig rigtig godt tilpas her, og da der fortsat er opbakning fra spillerne, holdledere og klubben, var det ikke så svært at sige ja.