30 nye borde til Sjørup Forsamlingshus

En gave fra Sparekassen Kronjylland blev indviet med fællesspisning

17. maj 2019, 06:46
Formand for Sjørup Forsamlingshus Kaj Dahl (tv) og kasserer Esper Nørremark (th) havde inviteret Ingelise Vestergaard fra Sparekassen Kronjylland til fællesspisning som tak for pengeinstituttets gave på 30 nye borde. Privatfoto

Sjørup Da Dagli’ Brugsen Sjørup onsdag sammen med frivillige havde kaldt til fællesspisning i Sjørup Forsamlingshus, var der en særlig anledning til det.

Sparekassen Kronjylland havde nemlig imødekommet en ansøgning fra forsamlingshuset om 30 nye borde til erstatning for de gamle og nedslidte.

- Det er dejligt at se, at Sparekassen Kronjylland også har øje for os i de små bysamfund og bakker op om at give os muligheden for at holde byens samlingssted i fin stand, sagde formand for forsamlingshuset Kaj Dahl i sin takketale.

Sparekassen er der stadig

Ingelise Vestergaard fra Sparekassen Kronjylland deltog i fællesspisningen, og hun kunne bekræfte, at pengeinstituttet bestemt ikke har glemt dets tilstedeværelse i de små samfund, selv om man for eksempel har lukket sin filial i Stoholm.

Og hun mente også, at gaven på de 30 nye borde til en værdi af 21.000 kroner var landet et godt sted.

- Det var simpelthen så hyggeligt, sagde Ingelise Vestergaard efter fællesspisningen og gjorde rede for Sparekassen Kronjyllands bevæggrunde.

- Det er en selvejende institution, så vi har ikke aktionærer, der puster os i nakken med krav om et udbytte. Der har vi så i stedet en gavefond, som man kan ansøge om håndgribelige ting som i dette tilfælde nye borde til forsamlingshuset.