Stoholm tabte topkampen

Ond ånd gjorde det grimme ved Stoholm igen

20. maj 2019, 15:13
Arkivfoto

Fodbold - serie 2 for herrer

Viborg Søndermarken-Stoholm IF 3-1 (1-1)

Mål: Kasper Henriksen (30. min)

Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at komme ud af torsdagens topkamp på kunstgræsbanen i Liseborg med point i fodboldtaskerne. Dermed kan man godt til en vis grad konstatere, at Viborg Søndermarken har vist sig som lidt en ond ånd her i forårets serie 2 kreds, for begge opgør mod viborgenserne er nemlig blevet tabt.

Først blev det 1-2 på hjemmebane i sæsonåbningen, og på aftenen hvor de varme hveder står i kø på kaffebordet, måtte Martin Trankjær og co. så igen strække våben med et 3-1 nederlag.

Det er uhyre tæt i tabellen, og med den nye struktur ved man med sikkerhed, at nummer 7 og 8 rykker ud, sådan som det altid har været. Men i år kommer nummer 6 også i fedtefadet, så der bliver med sikkerhed spænding frem til allersidste runde. For i toppen af rækkerne er der også kommet ændringer - nummer 1 rykker som altid direkte op, mens det er sikkert, at nummer 2 skal i playoff med et hold fra niveauet over.

Og SIF har - trods de dårlige erfaringer med Viborg Søndermarken i runde 1 og 8 - hentet 14 point i de mellemliggende 6 kampe, og de er kommet i hus via 4 sejre og 2 uafgjorte. Så dermed har SIF fået en absolut fornuftig pointhøst, men nu gælder det om at komme tilbage på sporet.

Om torsdagens dyst i Viborg havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer:

- Det blev desværre en match, hvor vi aldrig rigtig kom med, og vi må være så ærlige og sige, at de spillede rundt med os i store dele af kampen. De var bedre i både tanke og handling, så de fik en meget fortjent sejr. Dog havde vi store chancer undervejs, og deres udligning lige før pausen var et kludemål, så vi kunne måske have stjålet et point, men sådan kom det altså ikke til at gå, sagde Trankjær.

Og fodboldspillets allerstørste chance fik Jonathan Jul i det 20. minut, men han brændte desværre et straffespark. Ikke desto mindre bragte Kasper »Speedy« Henriksen SIF foran med 1-0 efter en halv times spil, men viborgenserne scorede i det 43., 49. og 83. minut, og så tog de sejren.

- Vi havde vores muligheder, men det havde de også, og de spillede slet og ret bedre end os på dagen, så det vil være forkert af mig at beklage nederlaget - nu er det bare meget vigtigt, at vi kommer op på hesten igen hurtigst muligt, rundede Martin Trankjær af.

I den kommende runde skal SIF på hjemmebane møde Alhedens fra Frederiks, der har vundet tre kampe i rap - der fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm kl. 19.00 på fredag d. 24. maj.