Cirkelines: Det er piv-hyggeligt at have egen butik!

Line Larsson nyder både at have butik og være grafiker

13. juni 2019, 13:47
Det sker hele tiden og igen, at Line får kunderne til at grine. Hun kan slet ikke lade være. Foto: Britta Kristiansen

Løgstrup Det er næsten sikkert, at man kommer til at grine, når man besøger Cirkelines i Løgstrup.

Indehaver Line Larsson har nemlig en smittende, tør humor og nogle ret festlige udbrud. Og så siger hun »piv« til det hele. Piv-hyggeligt, piv-sjovt, piv-heldigt.

- Jeg har en særpræget butik - for jeg er en særpræget person, siger Line Larsson og slår en latter op.

Og butikken er særpræget. Her kan man eksempelvis købe en kjole, t-shirts, oliven-olie, øl, bolcher og brugskunst under samme tag. Gave-kurve og strømper. Hårspænder og tørklæder. Der er meget forskelligt på hylderne.

- Jeg sælger de ting, som det giver mening for mig at sælge. Og jeg sælger kun det, som jeg selv kan lide. Og jeg prøver at have noget andet end det, som man kan købe i Viborg og Skive, forklarer hun.

Har to jobs

Line startede butikken for seks år siden. Hendes mand, der er selvstændig tømrer, havde købt den tidligere butik midt i Løgstrup. Og selv om Line ikke havde erfaring med butik, så kastede hun sig alligevel ud i at åbne her. Og det har hun ikke fortrudt.

Men hun er uddannet grafiker og elsker også at arbejde inden for det felt. Så mandag og tirsdag er hun grafiker og arbejder med bøger. Hun er ansat af et firma i Letland og sidder derhjemme og arbejder med grafik i bøger.

- Jeg er simpelthen så piv-glad for både at arbejde som grafiker og for at have butik. Jeg har fundet en god balance i det og elsker begge dele, siger Line Larsson, der sammen med sin mand har fire sønner.

En god snak

At have butik på den måde, som Line har det, kan også virke lidt som et social-kontor.

- Jeg interesserer mig jo for folk og kommer tæt på folk, der handler her jævnligt. Det kan jeg slet ikke lade være med. Hvis jeg ved, at der er nogen, der har haft det svært, så spørger jeg altid til dem, fortæller Line.

Hun har lært rigtig meget på de seks år, hun har haft butikken midt i Løgstrup. Blandt andet støtter hun gerne op om de andre butikker, hvis de laver et særligt arrangement. Og når byen holder sommerfest, så giver hun den også ekstra gas i Cirkelines.

Hun kan også mærke, at butikken er blevet mere kendt i byerne omkring Løgstrup.

- Jeg tror, at det skyldes mine modeshows. Det har virkelig været en øjenåbner for mange mennesker. Jeg har også fået henvendelser fra butikker i Viborg, der gerne ville være med i mine modeshows. Men der siger jeg nej. Det er et lokalt arrangement og et show, jeg kun kan holde, fordi jeg har den bedste, mest hjælpsomme familie, siger Line Larsson.

Nu også med web-salg

Hun holder udsolgte modeshows to gange om året og har fundet et koncept, som deltagerne virkelig har taget til sig. De seneste gange har alle cirka 270 billetter været udsolgte en tid før.

- Det er blevet en tradition hos mange kvinder. De tager med veninderne og deltager hver gang. Det er bare piv-hygligt.

Line Larsson har også åbnet op for web-salg. Så nu sender hun også en del pakker til blandt andet Sjælland.

- Jeg er glad for at have fået den del med, siger den glade butiksindehaver fra Løgstrup, der ser sig selv som både grafiker og butiksejer - og håber at kunne blive ved med begge dele en rum tid endnu. For hun har det, som hun selv kalder - et piv-godt arbejdsliv.