Mønsted-elever tog kegler til Skole-OL

6. klasse fra Mønsted Skole vandt bronze til Skole-OL i bowling

24. juni 2019, 08:20
1 af 3 6. klasse fra Mønsted Skole vandt bronzemedaljer i bowling til Skole-OL i Aarhus. Privatfoto
2 af 3 6. klasse fra Mønsted Skole vandt bronzemedaljer i bowling til Skole-OL i Aarhus. Privatfoto
3 af 3 6. klasse fra Mønsted Skole vandt bronzemedaljer i bowling til Skole-OL i Aarhus. Privatfoto

Mønsted Det var med håbet om et godt resultat og en god fælles oplevelse, at 6. klasse fra Mønsted Skole torsdag d. 20. juni drog til Ceres Park og Arena i Aarhus for at deltage i Skole OL-finalen i bowling.

Og håbet blev i høj grad indfriet. Eleverne kom således hjem til Mønsted igen med OL-bronzemedaljer og en stor oplevelse i bagagen.

- Det har været rigtig sjovt. Vi havde et godt samarbejde og koncentrerede os om at spille. Og så er det bare sejt at komme hjem med bronzemedaljer. Så føler man, at man har klaret noget særligt, siger elev Anna Kjeldsen.

Fint fokus på fairplay

Til skole OL er der særligt fokus på fællesskab og fairplay, hvilket har været med til at give eleverne fra Mønsted en god oplevelse.

- Der var en god stemning. Alle håbede selvfølgelig på at vinde, men samtidig var der et rigtig godt fællesskab. Jeg kunne godt lide, at der var fokus på fairplay, og at man heppede på hinanden, siger elev Ida Horn Christensen.

Til Skole OL konkurreres der i både atletik, bordtennis, bowling, bueskydning, crossløb, orienteringsløb, roning, svømning og parasport, så eleverne fra Mønsted havde mulighed for også at følge andre sportsgrene på tæt hold.

- Det var spændende at se de forskellige discipliner, og samtidig var der mange andre aktiviteter i området, for eksempel musik og dans, siger Ida Horn Christensen.

Eleverne fra Mønsted Skole havde kvalificeret sig til finalen gennem en lokal Skole OL-konkurrence i Bowlinghallen i Viborg.