112 Mistænkelig varevogn fundet i nat

En stjålet, sort varevogn, der blandt andet har vakt opsigt i Fjends, blev spottet af politiet i Skive

02. juli 2019, 12:11
Arkivfoto: Martin Ballund

Fjends En advarsel har det seneste døgn floreret i lokale facebook-grupper i Fjends om en sort varevogn, der har kørt mistænkeligt rundt i området og blandt andet er blevet set i Tastum.

Natten til tirsdag klokken 01.18 blev en efterlyst varevogn så spottet på Ny Viborgvej i Skive af en patrulje, og politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive bekræfter, at der er tale om den VW Transporter, der er blevet delt på et billede i diverse facebook-grupper, hvor nummerpladen fremgik.

Politiet fulgte i nat efter bilen til et punkt på Færøvej i Skive, hvor føreren forlod bilen og stak af gennem nogle buske, hvorefter betjentene ikke var i stand til at finde ham.

Betjentene har heller ikke set vedkommende godt nok til at kunne give et signalement, men politiet modtager stadig gerne oplysninger, der kan gøre det klogere på den del.

Bilen har man dog nu, og der er tale om en VW Transporter, der i tidsrummet 28.-30. juni blev stjålet fra Autogården Hindborg på Ejskærvej i Skive.

Siden er fire sæder i bilen blevet afmonteret, men til gengæld er der efterladt nogle effekter, som giver politiet gode spor at gå efter.

Der er tale om personlige effekter og ikke tyvekoster, oplyser politikommissær Lars Mikkelsen.