Fodbolden i Løgstrup er som født påny

Løgstrup G&IF´s fodboldafdeling har byttet en skummel kælder ud med lyse og spritnye lokaler

09. juli 2019, 13:07
1 af 7 Parret Kirsten Nielsen og Peter Mandrup har begge en kasket på i forbindelse med det nye klubhus i Løgstrup. Han er bestyrelsesformand i Løgstrup Hallen, der lejer klubhuset ud til Løgstrup G&IF, hvor hun er formand. Den nye, dejlige terrasse med udsigt over boldbanerne er en del af det nye klubhus på 248 kvadratmeter indendørs areal med direkte adgang til hallen. Foto: Henrik Bagge
2 af 7 Ifølge Kirsten Nielsen og Peter Mandrup er der ikke nogen, der kommer til at savne de uddaterede omklædningsrum i det gamle klubhus, som nu rives ned til fordel for flere parkeringspladser. Foto: Henrik Bagge
3 af 7 Peter Mandrup og Kirsten Nielsen i et af de nye omklædningsrum. Foto: Henrik Bagge
4 af 7 Foto: Henrik Bagge
5 af 7 Foto: Henrik Bagge
6 af 7 Det gamle klubhus må lade livet til fordel for nye parkeringspladser. Foto: Henrik Bagge
7 af 7 Parret Kirsten Nielsen og Peter Mandrup har begge en kasket på i forbindelse med det nye klubhus i Løgstrup. Han er bestyrelsesformand i Løgstrup Hallen, der lejer klubhuset ud til Løgstrup G&IF, hvor hun er formand. Den nye, dejlige terrasse med udsigt over boldbanerne er en del af det nye klubhus på 248 kvadratmeter indendørs areal med direkte adgang til hallen. Foto: Henrik Bagge

Løgstrup I Løgstrup går fodboldspillerne rundt og glæder sig over, at gamle, utidssvarende og ulækre omklædningsrum nu er erstattet med topmoderne faciliteter i et klubhus på 248 kvadratmeter, der faktisk er så nyt, at det ikke engang rigtig er taget i brug endnu.

Og med fodboldspillerne glæder sig også ægteparret Kirsten Nielsen og Peter Mandrup.

De har begge en kasket på i forbindelse med det nye klubhus, idet hun er formand for Løgstrup G&IF, og han er bestyrelsesformand i hallen.

Og for fremtiden kommer hun til at leje sig ind hos ham, så at sige.

- Vi har fået hallen til at bygge det, hvor det tidligere var idrætsforeningens klubhus. Så hallen har skabt de nye rammer, og idrætsforeningen lejer sig så ind hos hallen, som også står for vedligeholdelsen, siger Kirsten Nielsen.

Godt og tæt samarbejde

Det hele er blevet til i et samarbejde mellem kommune, hal, idrætsforening og skole, og det var på høje tid, der skete noget på den front.

- Omklædningsforholdene i det gamle klubhus var så dårlige, at der indimellem stod kloakvand op i kælderen, så det var decideret ulækkert, siger Peter Mandrup.

- Nej, de sidste par år har ikke været så spændende for fodboldspillerne, siger Kirsten Nielsen og rynker lidt på næsen nede i de gamle, mørke omklædningsrum.

Hjemmeholdet får sauna

De 248 nye kvadratmeter rummer blandt andet et stort møderum med et lille køkken og fire topmoderne omklædningsrum, hvor hjemmeholdets omklædningsrum ovenikøbet er indrettet med sauna, og fra klubhuset er der direkte adgang til hallen, så de nye faciliteter også kan benyttes ved større, indendørs arrangementer.

Udenfor er en dejlig terrasse indrettet med et flot og praktisk bord/bænke-arrangement og med »vue« ud over Løgstrup G&IF´s fodboldbaner.

- Det hele er samlet her nu. Skole, hal, alle fritidsaktiviteter både indendørs og udendørs, så det er bare fantastisk, siger en glad Peter Mandrup, der regner med, at klubhuset kan indvies den 1. august.