Ny centerleder på plads i Stoholm

Claus Navntoft-Pedersen har 19. august første arbejdsdag i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

05. august 2019, 13:28
Claus Navntoft-Pedersen. Privatfoto

Stoholm Der skulle handles hurtigt, da centerleder Morten Riisgaard i juni meddelte sin afgang fra Stoholm Fritids- og Kulturcenter med udgangen af uge 29.

Men selv om jobopslaget om en ny daglig leder fra slutningen af juni havde ansøgningsfrist allerede den 15. juli, modtog bestyrelsen alligevel godt 20 ansøgninger, hvoraf rigtig mange var yderst kvalificerede, meddeler bestyrelsesformand Per Balleby.

Og efter at have afsluttet en proces med samtaler kan bestyrelsen nu sætte navn på Stoholm Fritids- og Kulturcenters nye daglige leder.

Erfaren restauratør

Der er tale om Claus Navntoft-Pedersen, som er 47 år og fra Viborg.

Han har senest været ansat som jobkonsulent ved Viborg Kommune, men har før det en lang årrække i restaurationsbranchen bag sig med ansættelse som Unit Manager hos food service-operatøren SSP i Aarhus Lufthavn, District Manager hos Domino´s, General Manager hos Carl’s Jr. og næsten 15 år under diskotekskæden Nox Network, hvor han var med til at starte Crazy Daisy i Viborg, inden andre opgaver i kæden bragte ham rundt i Jylland og sågar til Norge.

Claus Navntoft-Pedersen er gift og har to børn, og han er i fritiden aktiv i både Overlund og Bjerringbro med håndbold, styrketræning og crossfit.

Goddag og farvel

Hos bestyrelsen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter er der selvsagt stor tilfredshed med, at ansøgnings- og ansættelsesprocessen er gået så gnidningsfrit, som det er tilfældet.

Det fine antal ansøgninger er kommet fra både fjern og nær, og at valget faldt på en fra det umiddelbare nærområde, var ikke tilfældigt ifølge bestyrelsesformand Per Balleby.

- Det betød helt sikkert noget. Der var også ansøgninger fra Ringkøbing, Aarhus og Aalborg, men at vi kunne få en, der i forvejen bor tæt på, er vi selvfølgelig glade for. Men han er først og fremmest ansat på, at kvalifikationerne og cv´et er i orden, siger Per Balleby.

Claus Navntoft-Pedersen har første arbejdsdag mandag den 19. august, men allerede lørdag den 17. august kan man se giraffen til en reception i Stoholm Fritids- og Kulturcenter med goddag til Claus og farvel til Morten.

Morten Riisgaard nåede næsten to år som centerleder i Stoholm og skal nu være administrationschef og daglig leder hos Rito Garn & Hobby i Skive.