Stoholm næsten til tops i Vildbjerg Cup

Pavestolt U12-delegation havde armene i vejret efter lang weekend

07. august 2019, 11:49
1 af 2 Stoholms U12 drenge og trænere. Privatfoto
2 af 2 Stoholms U12 drenge og trænere. Privatfoto

For fjerde år i træk deltog Stoholm IF-Fodbold med et hold i Vildbjerg Cup, der er det fjerdestørste børne- og ungdomsstævne i Europa. Stævnet startede torsdag og sluttede søndag.

Udfordringen var maksimal, da U12 Drenge blev tilmeldt på allerhøjeste niveau - det var der otte hold, der var, og derfor dikterede turneringsledelsen et »alle mod alle« puljespil.

Da det sluttede lørdag ved aftenstid, var det altså blevet til syv kampe, og så skulle nummer 1 til 4 spille finalerunde søndag, mens nummer 5 til 8 var færdige.

Træner Kian Lykke, der sammen med Anders Jakobsen styrede holdet, fortæller:

- Vi må nok erkende, at vi har svært ved at få armene ned, for vi er pavestolte. Sidste år vandt vi A-spillet i B-rækken, så derfor var det naturligt, at vi kom med på højeste niveau i år. Men at vi skulle vinde puljespillet med maksimumpoint - ja, det var der vist ingen, der i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Det betød semifinale mod Støvring søndag morgen, og her vandt vi en højspændt affære med 2-1. Det lykkedes dog ikke at nå helt til tops, for vi tabte finalen 1-3 til Ikast FC - dem havde vi ellers besejret med 1-0 i den indledende pulje. Men alt i alt en helt utrolig præstation af vores drenge, kom det altså fra Kian Lykke.

Igen i år boede Stoholm-delegationen i Skive IK-lejren, og der var solid opbakning på sidelinjerne under alle 9 kampe, inden det søndag eftermiddag gjaldt den store præmieoverrækkelse på Vildbjerg Stadion.