Løgstrups halinspektør er verdensmester i badminton

Hele to gange kunne Tommy Sørensen fra Løgstrup stille sig øverst på skamlen til VM for seniorer i Polen

13. august 2019, 16:25
1 af 3 Efter en tæt tresætter kunne Tommy Sørensen og Lisbeth Haagensen strække armene i vejret, da de havde besejret et thailandsk par til VM i badminton for seniorer. Privatfoto
2 af 3 Fførst kunne Tommy Sørensen fra Løgstrup stille sig øverst på skamlen sammen med Jesper Thomsen efter at have vundet i herredoble....Privatfoto
3 af 3 ...og siden kunne han falde makkeren Lisbeth Haagensen om halsen efter at have gentaget succesen i mixed-double. Privatfoto

Løgstrup 40-årige Tommy Sørensen, der til daglig er halinspektør i Løgstrup Hallen, deltog i den forgangne uge i VM i senior-badminton i Katowice.

Og turen til Polen viste sig i den grad at være besværet værd, da doublespecialisten vendte hjem med to guldmedaljer om halsen i rækken 35+.

Først kom han øverst på sejrsskamlen i herredouble sammen med Jesper Thomsen efter sejr over et andet dansk par, og siden blev det også til guld i mixed-double sammen med Lisbeth Haagensen efter sejr over et thailandsk par.

Har vundet VM før

Mens Sørensen og Haagensen levede op til favoritværdigheden som andenseedede i mixed-double, var der i herredoublen tale om en overraskelse, idet Sørensen og Thomsen kun var seedet til en kvartfinale.

Vægten af en guldmedalje om halsen er nu ikke helt uvant for Tommy Sørensen, der også for fire år siden blev seniorverdensmester i mixed-double til VM i Sverige.

Den aldrende Løgstrup-dreng træner til daglig i badmintonklubben Triton i Aalborg og spiller også stadig 1. divisions badminton for klubben.

Stolt storesøster

Hjemme i Løgstrup sad en stolt storesøster, Line Larsson, åndeløs af spænding og fulgte lillebror via livestream, og allerede da han havde vundet herredoublen, lod hun begejstringen løbe af med sig og annoncerede på facebook 50 procent rabat på alt tøj og brugskunst i sin butik, Cirkelines, både onsdag, torsdag og fredag i denne uge (uge 33).

Da han så senere også vandt mixed-doublen var begejstringen intakt, men Line Larsson benyttede dog lige lejligheden til at understrege, at det ikke var ensbetydende med sammenlagt 100 procent rabat!