Den bedste Sjørup Byfest nogensinde

Arrangørerne råbte både yeehah og juhu til våd, men succesfuld byfest

14. august 2019, 09:28
Foto: Henrik Bagge

Sjørup Det regnede og regnede, og så regnede det lidt mere.

Og alligevel var Henrik Sørensen, formand for Sjørup Liv, ikke til at skyde igennem dagen efter den vådeste byfest i Sjørup i mands minde.

- Generelt er alle enige om, at det var en fantastisk byfest i år, lød det overraskende søndag fra formanden.

- Der var masser af liv og hygge trods den megen regn, og også kræmmerne tog det lidt oppefra og ned. Så jeg tøver ikke med at kalde det den bedste byfest nogensinde!

Fodbold eller vandpolo?

80 takkede ja til morgenmad, og så var man ellers klar til opvisning af 12 linedancere fra Moor Liners i Simmelkjær med stomp, spark og yeehah og en efterfølgende workshop.

Den med spænding imødesete turnering i »human football« måtte udsættes flere gange, inden der blev et kort ophold i bygerne, så fodboldspillerne kunne indtage deres plads på pinden.

»Human football« er nemlig en levendegørelse af det velkendte bordfodbold, hvor spillerne hænger fast på en tværgående stang.

Det gjorde de også i Sjørup, hvor den oppustelige fodboldbane var udstyret med stænger på tværs til en lille fodboldturnering, der dog indimellem nærmere tangerede vandpolo.

Men sjovt var det ifølge formanden, måske fordi han selv var på det vindende hold.

Børnevenlig bugtaler

Ellers var meget henlagt til teltet, hvor Marius Grønkjær spillede kendte syng-med toner afbrudt af Sørens Safarishow, der med bongotrommer, bugtaleri og børnevenlig underholdning også fik omkring 25 børn i feststemning.

Til aftenens teltbal med 105 tilmeldte til spisning blev musikken leveret af femmandsbandet Ugler i Mosen.

- De var bare gode. Folk var rigtig glade for det, og vi blev enige om, at det nok var det største band, der nogensinde har spillet i Sjørup, lød det fra Henrik Sørensen.

Se flere billeder fra Human Football her