Pløret succes i Kjeldbjerg

Nummer 72 udløste hovedgevinsten i kokassebingo

14. august 2019, 16:23
Foto: Henrik Bagge

Kjeldbjerg Der skal mere end tunge regnbyger til at ødelægge en fest i Kjeldbjerg.

- Det kan ikke slå os ud. Der var god opbakning hele vejen igennem alligevel, og folk blev bare i teltet, når det regnede, siger Niels Jørgen Lyngsø om weekendens byfest.

Formanden i idrætsforeningen noterer sig endnu en succes til arrangørerne, der snart går i gang med planlægningen af næste års byfest.

Torsdagens sponsorcykelløb endte vanen tro med gode penge til byens borgerforening, idrætsforening og forsamlingshus, da 27 deltagere i alt hjulede 47.000 kroner ind. Topscorer var vanen tro Svend Præst, der stod for de 25.500 kroner.

Fredagens havetraktortræk fik testet, hvordan maskinerne præsterer i vådt føre, og det havde fanget interessen hos omkring 100 gæster, der gav god travlhed i baren.

Smed kassen på nummer 72

Det årlige kokasse-bingo gik i gang lørdag ved ti-tiden, da en prægtig ko fra Tastum Jersey blev trukket ind på spillepladen.

Måske var det lørdagens mange tordenskrald, der lettede processen, for allerede lidt over 11 havde hun droppet en dej på nummer 72 med sidegevinst på nummer 71.

I øvrigt kan Niels Jørgen Lyngsø berette om flere lynnedslag i træer lige rundt om stadion.

- Der var flere, der var ubehageligt tæt på, og det lød som kanonslag uden for, men der var ingen panik, forsikrer han.

Udvidet lørdagsbanko

Et nyt tiltag med familiefodbold for far, mor og børn blev en fin succes, og de ældre havde igen besøg af petanque-vennerne fra Mogenstrup. En fin succes kunne også noteres med lørdagens bankospil.

- De tog vist et par runder mere end planlagt, så det prøver vi nok igen, siger Niels Jørgen Lyngsø, der ikke selv kunne være til stede til lørdag aftens teltfest med godt 80 tilmeldte plus børn.

- Men jeg ved, det gik meget lystigt for sig med god stemning, kulørte lamper og endda et lokalt revyindslag. Så det skulle man nok have været med til.